Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Aby mohl tokijský finančník nahradit dědečka v čele kartelu, vrátí se do rodného Mexika, kde musí v boji o moc porazit dva konkurenty. (Netflix)

Recenze (2)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Čím blíže ke konci, tím větší je to kokotina ... ale je to dobrý zabiják času ... zabavilo kvalitně ... blbé až je to vtipné a záživné ... hodně opravdu atraktivních hereček ... vypiplané interiéry ... občas drsné, že sem koukal s otevřenou hubou ... má to skript telenovely ... ale asi jako jediná, co jsem dosud viděl, byla dokoukatelná bez potíží a přemáhání ... ()

5_stars 

všechny recenze uživatele

Tá mexická produkcia z toho strašne trčí, to nie je americký film natočený v Mexiku a k tomu generický hudobný podklad stiahnutý asi z internetu. Vydržal som 2 časti a odpískal som to. Je to na úrovni Esmeraldy, Ordinacie alebo podobných telenoviel. Mal ma varovat počet častí v sérii, 38 ! Ale malo to tu na Čsfd 75%, tak som tomu dal šancu a nevyšlo to. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od 13. listopadu 2018 do 25. července 2019. Seriál byl natáčen ve Španělsku (Madrid), USA (Miami), Mexiku (Ciudad de Mexico, Huatulco, Mazatlan a Cuernavaca) a Japonsku (Tokio). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama