Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Foxovi se ukryjí v honosné haciendě, kde je mocná ženská hlava rodu chce použít jako figurky ve své vlastní hře. (Apple TV+)

Recenze (4)

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem slabé... pořád se to tváří tak nějak jakoby "tajemně"... ale tajný je, že ve scénáři nic není... postavy tak nějak bloudí kulisama a stává se to víc a víc slabý... tak nějak nám to Cimrmanovští.... (nejsem tvoje matka, jsem tvůj bratr!) díl dost o prdu :( ()

BullittSF 

všechny recenze uživatele

Za všechny díly v podstatě jen utekli z Ameriky, nějak je mi jedno proč, protože se hlavní postavy chovají hloupě, hlavní hrdina nemá žádné charisma a ve finále to bude nějaký ujetý ultravolnomyšlenkář, kdo se těšil na scény z pobřeží, tak se dočká možná v 2.řadě, jestli jí Apple vůbec natočí,tak já už tedy určitě koukat nebudu a končím před polovinou 5.dílu,není proč s tím ztrácet čas... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dva díly jsme o dvojici agentů Národní bezpečnostní agentury, kteří byli rodině v patách, neslyšeli. Rodina je ve zdánlivém bezpečí v honosné pevnosti kartelu, který bude představovat další překážku k nalezení nového domova. Dokonce i nějaké napětí tvůrci vykřesají, nicméně Allie, který chce jednou provždy zatočit s konzumním přetechnizovaným životem, to v závěru zase posere. Tentokrát s Chuyem, který v něm vidí jen sobeckého alternativního radikála. Nedivím se. Nicméně coby nějaká kritická výpověď o dnešní Americe tahle série vyznívá poměrně ploše. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě začíná seriózně srát. Matka se tváří neustále jako vyvoraná a dost zásadně pochybuji o vhodnosti castingu. Logika toho co se děje nula a stále nevím nic o tom co jsou zač a proč utíkají. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama