Reklama

Reklama

Návrat

(festivalový název)
  • Bulharsko Zavrashtane (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři přátelé se sejdou po dvaceti letech v místě, kde vyrostli. Když zjistí, že se místo domu, kde strávili dětství, má postavit hotel, snaží se tomu zabránit. Vypadá to, že s pomocí a nadšením starých přátel půjde vše hladce. Jenže nic není tak černobílé a dvacet let stará křivda a zášť není to jediné, co se jim postaví do cesty. Každý se tak nejvíc naučí sám o sobě a nakonec si každý dá svůj život do pořádku. Vyrovnají se s minulostí, nebo přijmou budoucnost. (Festival bulharských filmů)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

mr.ratus 

všechny recenze uživatele

Otevírací film 13. ročníku festivalu bulharských filmů by neměl člověka podle mě odradit od sledování dalších. Jsem veliký fanušek všeho bulharského, ale co je moc, to je příliš. Dějově něco jako Ženy v běhu, ale výrazně hloupější. Hned mi to připomnělo Živé legendy, další film od Niki Iljeva, který jsme protrpěli v loni, nebo předloni. Stejný příběh, repliky, postavy. Niki Iljev jako režisér, scénárista a samozřejmě i jako hlavní role. Jestli z toho má plynout nějaké poučení, tak snad že by člověk měl znát své hranice. Dávám jednu hvězdu za záběry Plovdivu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Znáš to, máš před sebou dobře vypadající jídlo, ale nechutná ti, protože to potřebuje něčím domrdnout a přesně to je problém tohoto filmu, jen nevíš čím to mělo být domrdlý, aby to chutnalo. Možná příliš mnoho dlouhých zbytečných pohledů, možná papírový dialogy, možná naprosto tuctový postavy, těžko říct, ale jako propagačka bulharský destinace docela dobrý. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama