Reklama

Reklama

Vánoční nevěsta

(TV film)
  • Kanada A Blue Ridge Mountain Christmas (více)

Obsahy(1)

Vzpomínky jsou na to, abychom se do nich zachumlali a udržovaly nás v teple. Měli bychom se naučit vytvářet nové vzpomínky, a přitom neopouštět ty staré. Hotelová manažerka Willow se vrací do svého rodného města ve Virginii, aby strávila vánoční svátky s rodinou  a pomohla své mladší sestře naplánovat vánoční svatbu. Všechno, co si přeje k Vánocům, je dát jí svatbu jejích snů. Chce,aby se konala v hostinci, který postavil její otec. Teď je z něho menší hotel a novým majitelem je mladý vdovec David, který zde žije se svou dcerou Natalie a rodiči. Chce však hotel prodat a Willow ho musí přesvědčit, aby se nezbavoval minulosti, ale navázal na ni. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (3)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Jeden ztracený sob, jedna nevěsta bez místa ke vdávání a hotýlek bez pořádné vánoční atmosféry. Pak si přikvačí Willow a vše vyřeší a ještě najde lásku a štěstí. No jo, klasická vánoční romantika. Celkem na pohodu film. Jen ehm, tedy, jak tam všichni jásali nad tím, jak je Willow šikovná a jak dodala hotelu dechberoucí vánoční atmosféru ... tak na kanadskou výzdobu mi to připadalo hodně chabý, natož dechberoucí, takže jsem si na rozdíl od našich postav, ani pořádně nezaáchichovala :))))) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Blue Ridge Mountain Christmas" ma teda vonkoncom nebavilo. Ako väčšina filmov z Hallmarku je síce pekný na pozeranie, má sympatických hrdinov a vieme ako to pôjde od začiatku do konca, no tentokrát to jednoducho tvorcovia nedali dokopy správne. Film je podľa mňa neskutočne nudný a môže za to hlavne fakt, že mu absolútne chýba nejaká romantická iskra. Prečo? Lebo naša ústredná dvojica dokopy nemá medzi sebou reálne skoro žiadnu chémiu. Nemal som pocit, že medzi nimi preskočila iskra. Dokonca som mal pocit, že skôr preskočila iskra medzi našou hlavnou hrdinkou a chlapíkom, ktorý sa jej staral o elektriku (Gerardom). Highlightom filmu je pre mňa Davidova dcéra Nathaly, ktorá skutočne dáva filmu celkom slušnú dávku energie. A ako sa snaží nájsť svojho soba Henryho je celkom zaujímavá bočná línia. Rachel Leigh Cook ako Willow je okey a v podstate reprezentuje asi klasickú postavu z produkcie Hallmark vianočných filmov. Film nie je otravný ale má strašne pomalé tempo a hlavne keď nefunguje romanca, tak celý film to ovplyvňuje. Za mňa odporúčať nemôžem. Hodnotenie: C- ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama