Reklama

Reklama

Výstavba letoviska Crossroads na Maledivách

(seriál)
  • Singapur The Making of Crossroads Maldives
? %
Thajsko / Singapur, 2019, 6x25 min

Obsahy(1)

1. Nová vize ráje: Kousky ostrovní budovy v podobě šachovnice jsou dopraveny na místo a my se setkáme s týmem zodpovědným za uvedení snu o letovisku Crossroads do reality.
2. Nákupy v ponorce: Když připravujete nákupní seznam pro letovisko světové třídy, je možné, že poloponorná ponorka nemusí být první věcí, která vás napadne. Ale na Crossroads je to přesně to, co je potřeba.
3. Hledání Emmy: Letovisko Crossroads začíná nabývat tvar, od vil u vody po přístaviště. Je načase přivést želvu Emmu, symbol letoviska, do jejího nového domova.
4. Plánování menu: Přijíždí gastronomický tým a rozpaluje kuchyni a připravuje menu. Mezitím se letovisko Crossroads zazelená nově zasazenými zelenými kokosovými palmami.
5. Konečné přípravy: Začíná závěrečný odpočet před slavnostním otevřením, ale stále zbývá dokončit řadu prací. V této epizodě se podíváme na potřebnou práci i u malých detailů, aby tak z dobrého letoviska bylo skvělé.
6. Otevřené dveře: Po tolikerém množství tvrdé dřiny může konečně v této chvíli tým zakončit svůj neuvěřitelný úkol při zajištění špičkové služby a říct: DO TOHO. (History Channel)

(více)

Galerie (15)

Reklama

Reklama