Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapčenský plavecký tím z Lakecrest College túži len a len po víťazstvách. A aby vyhrali, sú chlapci schopní spraviť všetko, nech to stojí, čo to stojí. Aj keby to mali byť steroidy. Problém nastane, keď sa z neďalekého jazera dostanú do univerzitného areálu pijavice. Tie sa napijú krvi plnej anabolík a zmutujú v gigantické, po krvi bažiace, monštrá. Nič netušiaci študenti sa jeden po druhom stanú nedobrovoľnými darcami krvi. Nájde sa niekto, kto inváziu zastaví? (beso74)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako GAY film. Několikaminutové záběry na vysportovaná těla hezounů. Horror ale natočil režisér David DeCoteau (GAY), tak se nemůžeme divit. Pak se po 30 min. konečně objevily pijavice. Nejdřív o velikosti 10 cm, pak už půlmetrové. Krvelačné pijavice asi chodily zřejmě s malým digitálním foťákem, protože vždycky, když obět kousaly do ksichtu, tak se objevovaly blesky fotoaparátů. No, ale to jistě pochopíte, film je z roku 2003 a i pijavice jdou s dobou. Navíc tyto neplavaly jen v bažině, ale chodily po bazénech, do koupelen, do pánských šaten apod. Většina obětí jen koukala, jak se pomaličku pijavice plazí. Nejdřív po nožce, stehýnku, přes trenýrky, nahoru k prsům a pak šup do pusy. Ačkoliv pijavice nesnáším, film má ode mne pouze 20%. OBSAH: Vysoká škola, plavecký kroužek plný hezounů, kteří berou steroidy.Když hrozí lékařská kontrola, steroidy hodí do odpadu. Poblíž se nachází jezírko, kde si bahní pijavice a ty díky steroidům vydatně rostou. Když jsou krvelačné bestie půlmetrové, vylezou z jezírka a hledají oběti.... A nebo je vše jinak? ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Americká vysoká škola, na ktorej sú všetci vyrysovaní až je to podozrivé a tak vymletí, až je to minimálne rovnako podozrivé. A k tomu kvarteto pijavíc, ktoré sa prisali na obete s vyšším obsahom anabolík ako krvi. Obete prvotného útoku vykázali prekvapivú dávku inteligencie a pijavice z tela odstránili (samozrejme, po dlhodobom užívaní anabolík už jej nebolo natoľko, aby ich aj zabili, prečo ich nenechať na podlahe). Mužské osadenstvo sa prechádza celý film zásadne bez košele, tretina filmu sa odohráva v sprche, vani či inde vo vode, uznávam, že dievčatám alebo utláčanej 4% menšine bojújúcej za svoje práva by sa to mohlo páčiť, s dejom to však nemá ani náhodou nič spoločné. Pijavice a ich útoky vyzerajú horšie ako podobné veci natočené v 60. rokoch a tak jediným prekvapením je koniec, kde je vidieť aspoň aku-takú snahu o filmárčinu. Škoda, David DeCoteau dokázal natočiť kedysi dávno aj vcelku zábavné bečka, ale to asi ešte nevedel že je gay a že to musí všetkým prostredníctvom svojej tvorby oznámiť... ()

Reklama

Reklama