Reklama

Reklama

90 minut do smrti

  • USA Castle Falls
Trailer

Soupeřící gangy hledají miliony dolarů ukrytých v luxusním kondominiu, které má však záhy být srovnáno se zemí. Musejí se vypořádat se správcem, který peníze našel jako první. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

alchac 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na Dolfiho sice chápu, že geriatrická péče mu musí polykat opravdu značnou část měsíčního kapesného, ovšem přece jen si myslím, že když už si zatoužil natočit reklamu na svou stavební firmu, měl přece jen zvolit klasický formát a nepouštět se do žádné Zmrdonosné pasti s vymlácenými okny v logice a hrubými vadami a nedodělky na bojově choreografické fasádě. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Divnej film a úměrně tomu bude divný i moje hodnocení, protože když se v akčním filmu začne něco zásadního dít půl hodiny před koncem tak je to špatně. První půlka je nefunkční a až moc seriozně podaný drama který ale vynahradí půlka druhá která se pro změnu zvrtne v regulérní akční parodii. Záporáci působí jako parta bezďáků co se navíc chovají jako totální kreténi a v klidu se postřílí mezi sebou. Chemie mezi Scottem a Dolphem jakž takž ok, ale čekal jsem víc. I přesto dám pobavených 65% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já že mám plán? Tak daleko nejsem." A tohle mělo scénář? Nikoli. Tak daleko autor není. On jen poslal dva jednotlivce a jedno družstvo pro hromadu peněz do baráku, kterej brzy hapá. Však oni to nějak uhrajou. Já jim teda snahu nemůžu upřít. Jenže vidět mýho oblíbenýho Scotta, jak si neustále nahazuje rameno, a legendu Dolpha, jak se zadejchává při chůzi po schodech, tak to jsem fakt nemusel. Na druhou stranu se mi dostalo poučení, že černí zmrdi jsou ve věznici hodnější než bílí zmrdi. A to jsem taky nepotřeboval vědět. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dokážu ocenit každou svojí akční legendu dobrou známkou a nějakým tím párem hvězd za poctivě vystřelený béčko, takže ani těhle 90 minut do smrti nebude pro Dolphíka výjimkou! Navíc Adkins je supr kolega do mančaftu. Škoda jen, že neprodává vše to, co umí... Ty jeho bombardérský kusy by tomu daly ještě víc šťávy a energie! Nicméně jako klasická béčková jednohubka k večeři to nedře v krku a žvejká se to na pohodu! 60% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je skutečně to nejlepší, co kdy mohlo akční béčka potkat. Jsem odkojený těma béčkama, které jsme vždycky sledovali a Adkins je snad jedinej, kterej přináší neustále kvalitní projekty. Jeho konzistence je skutečně úctyhodná a uvědomil jsem si jednu věc. Vždycky když mají vyjít nějaké filmy, na které se těším a s nimi i něco nového se Scottem, jsou to vždycky jeho filmy, na které se těším nejvíc. Možná to je i dáno tou skutečností, že je Adkins příjemný i mimo plátna a vyzařuje z něj nehorázné charisma. Před kamerou si s ním užívám každou scénu a neskutečně táhne všechny filmy, ve kterých je. Nyní tu máme dlouho očekáváný Castle Falls a jedná se o skutečně zábavný počin. Je to strašně levné co se týče produkce jako takové a audiovizuálu - nicméně je zde tolik scén, které si dovolím zařadit mezi kultovní u Adkinse. Jeho poskakování v místnosti s těmi penězi, hodně hlášek, ale i Dolph se předvede a to nejen v akci, ale asi skutečně nikdy nezapomenu na tu scénu kdy Dolph hodí prknem v tomhle filmu. To jsem si musel pustit několikrát a smál jsem se nahlas. Nebo když říká své znalosti kolem hip hopu, naprostá bomba. Ten film má vážný téma i motivy, nicméně je zde i tolik humoru. I během akce hraje strašně netypická taneční hudba. Ten soundtrack mimo první song a závěr s pianem, je příšernej ale dodává to solidní absurditu k té akci. Enemáci jsou absolutní idioti, ale kupodivu mi to zde tolik nevadilo - ono když jde o takovej balík peněz a že má za chvíli bouchnout celé prostředí, se moc logické přemýšlení nedá aplikovat. Akce až tak moc není. Je solidní, sem tam Scott předvede dobrej chvat či kop, ale jinak choreografie působí jednak hodně utahaně a to si dovolim říct, že se musel Scott krotit aby dodal svému charakteru nějaké to přízemí a aby z něj neudělal terminátora. Takže mají bitky i menší dynamiku, ale ta utahanost mi nevadí. Dolph též předvede sem tam pěknej úder. Jejich společnej fight je dost samoúčelnej, ale pobaví. Oba dva mají mezi sebou výbornou chemii - jen SPOILER; dají se dohromady půlhodiny před koncem. Potěší epilog (i když bych si přál vidět jak to dopadlo u Dolpha doma), hodně interiérů a exteriérů a hlavně je to celé správně zábavné. Castle Falls je poctivé béčko, příjemně se mi to sledovalo, je tam humor, dobrá akce a dva velký tahouni. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Nemocnicu určenú na demoláciu (vo filme nazývanú Castle Falls) si „zahrala“ dlho nepoužívaná budova Carraway Methodist Medical Center v meste Birmingham v Alabame. Nemocnica Carraway bola prvýkrát otvorená začiatkom 20. storočia. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama