Reklama

Reklama

Věčnost - Série 1

(série)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní
USA, 2020, 4 h 58 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Greg Daniels

Hrají:

Robbie Amell, Andy Allo, Kevin Bigley, Owen Daniels, Allegra Edwards, Andrea Rosen, Zainab Johnson, Rhys Slack, Christin Park, Aliza Vellani, Evan Rein (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V roce 2033 mohou být lidé, kteří jsou na pokraji smrti, „nahráni“ do hotelů virtuální reality, které provozuje 6 technologických firem. Nora (Andy Allo) žije v Brooklynu a pracuje v zákaznickém servisu luxusního digitálního posmrtného hotelu „Lakeview“. Když se losangeleskému pařmenovi/programátorovi Nathanovi (Robbie Amell) rozbije samořídící auto, jeho přítelkyně s vysokými nároky ho natrvalo nahraje do Nořina VR světa. (mikki089)

(více)

Recenze (3)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

romantická sci-fi komedie od tvůrců mých oblíbených Parks & Recreation. Postavy jsou sympatické, linie okolo záhadného úmrtí Nathana celkem funguje a ač humoru není tolik jako v parcích, když na něj dojde je to vtipné. Po technické stránce Upload sice pravda lehce drhne, ale na druhou stranu se partičce kolem Grega Danielse nedají upřít zajímavé nápady a minimálně zvládnou donutit k zamyšlení jestli by o něco podobného člověk vůbec stál pokud by to bylo možné...70% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maličký nenápadný projekt, ktorý je skvelou satirou dnešnej doby pri pohľade do blízkej budúcnosti. Robbie Amell to skvele ťahá a Andy Allo je fakt k nakusnutiu. Pekná kombinácia správnej dávky vtipu, drámy, napätia a tajomna. Odporúčam a čakám na ďalšiu sériu. ()

Reklama

Galerie (49)

Reklama

Reklama