Reklama

Reklama

Láska pod širým nebem

(TV film)
  • USA Nature of Love

Obsahy(1)

Katie Ryanová pracuje jako řadová redaktorka v módním ženském časopise, kde píše články o kosmetice, které ji ale moc nebaví. Jednoho dne se před ní její šéfová Sabrina zmíní o tom, že potřebuje napsat článek o luxusním kempu kdesi v divočině, kam jezdí zájemci o romantické pobyty v přírodě. Katie se Sabrině nabídne a ta jí tedy dá příležitost. Katie dorazí do kempu, kde ji doslova šokuje nádherné prostředí divoké přírody a okolních hor v kombinaci s luxusním ubytováním v obrovských stanech se soukromými koupelnami. Katie si také užívá luxusu svého osobního komorníka a špičkové kuchyně, která je jí servírována přímo do jejího stanu. Katie zjišťuje, že pokud má zájem, může se věnovat v kempu i jakýmsi "zálesáckým" činnostem pod dohledem zkušeného průvodce a organizátora. Tím je Will Martin, pohledný mladý muž, který miluje přírodu a každému z hostů se ji snaží přiblížit. Katie se rychle do Willa zamiluje. Záhy ale začne mít pocit, že Will má zřejmě vztah se svou šéfovou, Olivií. Katie se to rozhodne za pomoci své kamarádky, Penny, kterou v kempu potkala, zjistit. Katie se také Penny přizná, že je v kempu v utajení a má za úkol o kempu napsat článek do časopisu. Will se Katie věnuje a je zjevné, že ani ona mu není lhostejná. Jejich vznikající vztah ale narazí na problém. Olivia hodlá část pozemku kempu proměnit v luxusní hotel... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Tak tooo booo milééé: eko-bio-racio- indiánsky noblesné. V rámci subžánru „filmy pre unavené ženy“ mi toto dielko ohromne sadlo. Dúfam, že si ho povšimnú aj kompetentní – a kúpia ho na dabing – aby sa mohla potešiť aj širšia česko-slovenská klientela. :-) ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama