Reklama

Reklama

Epizody(56)

Obsahy(1)

Královna Qing Qiu, Bai Feng Jiu, je jedinou červenou liškou s devíti ocasy na světě. Jednoho den je Feng Jui napadena divokým démonem, když provádí kultivaci v horách a je zachráněna nebeským císařem Dong Huou. Vděčná a s pocitem dluhu, Feng Jiu doprovází Dong Huu, aby porazil démoního Pána. Jak čas plyne, Feng Jiu si začne uvědomovat, že její vděčnost vůči Dong Huovi se mění v lásku. Dong Hua bohužel na dlouho zapomněl, co je to láska. Ačkoli i nejchladnější srdce se může časem rozplynout, budou k propojení těchto dvou srdcí stačit tři životy? (Katka232)

(více)

Recenze (2)

Katka232 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem celou sérii. Vřele doporučuji. Bohužel pouze s anglickými titulky, ale toto dílko je naprosto skvělé. Jen je potřeba vidět i předchozí sérii San sheng san shi shi li tao hua, aby se v tom člověk zorientoval. ()

alisek87 

všechny recenze uživatele

Během karantény jsem zhlédla celou sérii, trochu pomalejší rozjezd a konec je zase zbytečně uspěchaný, ale musím říci, že mě to fakt bavilo. Hlavní hrdinové mají neskutečnou chemii a jejich společné scény jsou geniální. Člověk se zasměje, uroní pár slz, závěrem, kdo má rád čínské drama, tohle je další, které by měl vidět. ()

Reklama

Galerie (91)

Reklama

Reklama