Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dublin 1880: Fotoaparáty jsou stále levnější a v zemi rostou fotografická studia. Přesto však praxe památečních fotografických portrétů nedávno zemřelých pomalu mizí. Proslulý posmrtný fotograf Brock Blennerhasset se snaží po jedné nehodě oživit své podnikání s pomocí své vzdálené neteře Nancy Vickersové a přespříliš nadšeného nového asistenta Conalla Molloye. Po problematickém začátku se začne jejich pracovní vztah vyvíjet, ale zdá se, že ve hře fotografií mrtvých je někdo hrozivější. Vyšetřování detektiva Fredericka Regana z královského hradu v Dublinu naznačuje, že vrah se možná snaží vydělat na nové módě poněkud jiných pamětních fotografií, a to lidí v jejich smrtelných křečích. S rostoucím počtem mrtvých musí Blennerhasset, Molloy a Nancy zastavit vraha, který chce zničit nejen jejich podnikání, ale i jejich životy. (Viasat)

(více)

Recenze (3)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Úžasné, ale zas tá satanova kliatba ostrovných Európanov, neschopnosť dosiahnuť, číslo sedem, pri tak kvalitných projektoch. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další příjemné překvapení z ostrovů. Sympatická dobovka, která oplývá jak jinak než úžasnou atmosférou, skvělým hereckým obsazením, výtečnou zápletkou (jak těmi epizodními, tak zejména tou, která se táhne celým seriálem) a nemalou porcí velmi sympatického humoru. Velmi odpočinkové a minimálně za mě velmi dobré. 75%. ()

Galerie (149)

Reklama

Reklama