Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž sa po pitke prebudí v hoteli a spomína, čo všetko sa mu prihodilo. Za normálnych okolostí plachý a bojazlivý japonský úradník si len pomaly vybavuje jednotlivé situácie z predchádzajúceho dňa - návštevu pohrebu, stretnutie s priateľkou, ktoré sa skončilo fiaskom, alkohol v podniku, zoznámenie sa s členom yakuzy a jeho krásnou milenkou, brokovnica...Po tomto pondelku už nič nebude také ako predtým... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Altmann 

všechny recenze uživatele

Muz se probudi po pitce v hotelu a vzpomina, co se mu vsechno prihodilo. Uz uvodni scenka s pohrbem stoji zato: v obradni sini zazvoni telefon a doktor pozustalym sdeli, ze mrtvola ma voperovany kardiostimulator, ktery ovsem v kremacce muze vybuchnout. On sam nema cas, takze je treba najit dobrovolnika, ktery mrtvolu rozrizne a precvakne cerveny drat kardiostimulatoru a tim ho vyradi z cinnosti. Chopi se toho samozrejme nas hrdina - oba draty jsou ale cervene... ()

Reklama

Al44... 

všechny recenze uživatele

Postava tragikomického hlavního hrdiny nás provází celým filmem. Tento mladý, docela zakřiknutý, upjatý a bojácný muž má jeden problém - docela často a rád holduje alkoholu. A právě tento jeho neduh pro něj bude znamenat v tomto příběhu osudový životní zlom. Film je plný černého humoru a mě příjemně pobavil. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Můžu být rád, že vždy, když jsem se probudil, jsem věděl, kde jsem a co jsem minulé dny dělal. Nejsem totiž zrovna náruživý pijan alkoholu a ze svého soudku moc nepiji. Pan Takagi se však napil pořádně a teď toho jaksepatří lituje. Musím říct, že takhle temnou a zároveň bláznivou komedii jsem již dlouho neviděl. Všechno začíná výbuchem kardiostimulátoru na pohřbu a končí krvavou lázní. Film je doslova prošpikován humornými situacemi, ať už se jedná o tanec hlavního hrdiny před členy Yakuzy nebo televizní diskuzi o našem vrahovi, které nebyla nepodobná našim politickým debatám. 90% ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Hiroyuki Tanaka (Yakuza bodyguard se synkem v Ichi the Killer) vytvoril celkem originalni a vtipne dilko. Nekdy snad pro nekoho trosku pomale, ale bavil jsem se. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama