Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou opředeny tajemstvím, neboť se tu udály paranormální jevy. Dechberoucí dokumentární seriál přináší svědectví, že po celém světě existují nemocnice, domovy s pečovatelskou službou či márnice, kde se objevili duchové. Unikátní výpovědi lékařů, pacientů a návštěvníků těchto objektů potvrzují jejich přítomnost. Viděli je, slyšeli jejich hlasy, pláč i smích, cítili kouř z cigaret a vařeného jídla. Ať už je popisují jako doktora v operační roušce, zdravotní sestřičku, shrbeného staříka nebo děvčátko v bílých šatech, jejich zážitky jsou totožné. Jsou přesvědčeni, že se setkali s někým z druhého břehu. Je to skutečně možné, nebo jde o sugesci? Může to být důkaz posmrtného života? (Kino Svět)

(více)

Recenze (5)

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Ať už tomu věříte nebo ne, natočené je to prostě důvěryhodně a zajímavě. Ale kdo pak má jít v noci třeba jenom na záchod... ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

61% hodnocení dokumentárního seriálu, v němž nám jsou přímými svědky osoby nejpovolanější. Lékaři, zdravotní sestry, zachránáři. Tristní to výsledek pro dokumentární seriál představující nám reálné prolnutí duchovního a fyzického světa. Někomu snad více voní a lahodí fantasmagorie o 90 minutové stopáži. Hlavně když se tam budou otáčet hlavy o 360°, Lesní duchové budou dívčinám liánami nohy roztahovat, hoši budou hlavy ztrácet jako bowlingové koule. Budiž. Nicméně, primárním úkolem filmových kritiků je objektivní pohled pro většinu diváků. Nikoli subjektivní dojem. A pokud už chceme subjektivní dojem v kritice učinit, dodejme vždy, že se jedná v danou chvíli o naše subjetivní dojmy. Za mne 80% hodnocení. Proč ne 100%, dramaturgové a režisér M. Allock tomuto dokumentránímu seriálu leckdy ublížili trikovou animací, která prožité zkušenosti svědků až zlehčila. ()

Reklama

Reklama