Reklama

Reklama

Anděl smrti

(TV film)
  • USA Munchausen by Internet (více)

Obsahy(1)

Mladý pár - Mira a Todd - se rozhodnou najmout pečovatelku pro svého nemocného syna trpícího svalovou dystrofií. Netuší však, že na první pohled pečlivá a profesionální sestra je ve skutečnosti "andělem smrti," který chce v jejich životech zaujmout trvalé místo. Tedy alespoň v životě Todda a jeho syna, v čemž jí Mira poněkud překáží... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Tipko 

všechny recenze uživatele

Dobrá TV dráma. Nie raz sa stáva, že šialená opatrovateľka detí či zdravotná sestra ničí životy a vzťahy druhých, najmä v rodine iných, aby dosiahla svoje diabolské ambície. ()

Reklama

laik_60 odpad!

všechny recenze uživatele

za toto by mali naše komerčne televizie platiť diváaom pokutu, a štúdiodabing nech ide kopať krumple !!!! DO KELU !!!! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľký útok na mozgové bunky, po Beštiálnej sestričke hrozí výrazný deficit šedej kôry. Dejú sa tu také paranormálne javy, ako že mobil so správou ostane v rukách ženy svietiť celú noc. Alebo sa dozvieme, že nie studená, ale teplá sprcha vraj preberie aj mŕtveho. Následne vidíme, že nie je problém zabiť človeka úderom umelohmotnej vázy do chrbta v oblasti deviateho až dvanásteho rebra. Po vražde sa však o mŕtvolu nestaráte, idete ďalej utierať prach. A to všetko je zavŕšené drevenými hercami, že by aj lesná guľatina trpko závidela, ako málo meravosti v sebe má. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama