Reklama

Reklama

Baba Yaga

  • Velká Británie The Winter Witch
Trailer 1

Obsahy(1)

Novinářka Ingrid Hoffman (Rose Hakki) se na příkaz svého šéfa Ronnieho (Paul Hughes) vrací do rodného domu, když je v nedalekém lese nalezeno několik zavražděných dětí. Vesnice má podezření, že za vraždami stojí nechvalně proslulá zimní čarodějnice, a tak musí Ingrid spolu se svou dcerou Eleanor (Evie Hughes) a odcizenou babičkou Omi (Rula Lenska) odhalit pravdu a jednou provždy zastavit kletbu Frau Perchty. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

Ammit 

všechny recenze uživatele

Návrat domů za svými démony i za těmi reálnými. ... Horory dneska točí každej blb. A to je blbý, páč spousta vypadá zajímavě, ale ve skutečnosti vůbec hororové ani světoborné (a v tom množství už vůbec ne unikátní) nejsou. Typická masová produkce, kdo čeká odpad, bude příjemně překvapen, ale kdo nechce mít jenom zvukovou kulisu, unudí se k smrti. Nejlépe to vzít jako metaforu na téma: vyřeš si své dětství než si pořídíš vlastní děcko (což by měli tisknout na trička, psát na billboardy a ve formě letáků házet z letadel). ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomto horore sa mi páčili iba úvodné 2 minúty, a to vďaka hudbe a pekným záberom na lesy. To je všetko. Žiadne strašenie a extrémne nezáživný dej... a už vlastne nemám čo kritizovať, pretože v tomto filme vôbec nič nebolo. Pokojne by som ho mohol označiť za najnudnejší horor roka. Myslí si snáď niekto, že sa tej baby jagy alias zimnej čarodejnice dočká? Haha, to určite! :-) ()

Reklama

Reklama

Reklama