Reklama

Reklama

Helstrom

(seriál)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 22 min (Minutáž: 45–56 min)

Epizody(10)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (11)

Helstrom (2020) 

Co napsat? Ústřední dvojice skládající se z ironické bulimičky a filozofujícího hošana s oidipovským komplexem mne nenadchla. Vlastně všichni mi byli děsně nesympatičtí, až na závěrečnou postavu (nebudu prozrazovat). Dějivá linka je nevýrazná, vše zmatené a neucelené. Dialogy povětšinou nudné a filozofující. Masky veselé. Nicméně akce docela dobrá, atmosféra místy hutná až temná, hudba dobrá a pár slzšných lekaček se taky našlo. Nejvetší chybu je deset dílů. Kdyby udělali maximálně tak šest, byla by to pecka roku. Takto jen mírně lepší průměr, ale opravdu jen mírně. Za mne 55%. ()

Mother’s Little Helpers (2020) (E01) 

Prvních pár minut vypadalo slibně. Napětí, lekačky, nějaká ta hláška. Bohuže,l pak se to začalo táhnout jak karanténa bez covidu. Místo hlášek a sarkazmu tupé tlachání a dramaticky se tvářící, naprosto nesympatičtí sourozenci, jedna psychyatrička s tuberou a jedno tupě vyhlížející děvče z Vatikánu pro všecko. Dám tomu šanci, snad se to rozjede.první epizoda za tři démonské hvězďule. ()

Viaticum (2020) (E02) 

No nevím, mně kdyby se holčina Ana takhle prošla kolem mého květinářství, tak ji přejedu náklaďákem, démon nedémon. Ale jinak rozhodně lepší, než první díl. Trochu více bubu akce, slušná muzika. co mne ovšem pořád irituje, je spousta keců a flasbacků, které nic nesdělují. Za mne 70% ()

The One Who Got Away (2020) (E03) 

Tak jsme zase o krok blíže shledání takové normální rodinky. Otec kříženec vetřelce s predátorem, matka potomek čarodějnic ze Salemu, dcera bulimička se sklonem k ironii a syn věčně filozofující neruda, s oidipovým komplexem. To se jednomu hrobníkovi nelze divit, že je nechce pustit z lopaty. Nicméně, já jako divák vím pořád s prominutím hovno. A už mne to pomalu, ale jistě, přestává bavit. Jeden díl "mlha přede mnou, mlha za mnou" - budiž. Dva díly.., ale co, at nežeru. Ale sakra tři? Nejsem snad úplně blbá, ale abych pořád koukala na škatulata démoních pimprlat a nevěděla proč teď, proč zrovna tam a vůbec proč cokoliv, mně dosti vadí. Tedy za mne momentálně 50% ()

Containment (2020) (E04) 

Tak konečně se zase alespoň trošku něco dělo. Na hromadu žvástů už jsem si asi zvykla. Za mne 60% ()

Committed (2020) (E05) 

Konečně nějaké (byť obskurtni) vysvětlení. Také nějaká ta lekačka a trošku té hutnější atmosféry také přibylo. Dohady sourozenců z divnákova jsou už tak nudné, že je ani nevnímám. Vydařený díl. Za mne 70%. ()

Leviathan (2020) (E06) 

Tak oprava, táta nebyl kříženec vetřelce s predátorem, ale s mravkolvem. Jen se někde zahrabat do písku. Nebudu spoilerovat, takže jen masky spíše veselé, než hrůzné, akce slušná, závěr hustý. Výborný dí, bavila jsem se skvělel. Za mne spokojených 90%. ()

Scars (2020) (E07) 

Na jedno brdo, jen závěr dobrý. jinak slabší díl. za mne 50% ()

Underneath (2020) (E08) 

Upřímně, kdyby všechny díly zhustili do čtyř dílné minisérie, byla by to pecka. Takto se to tak děsně vleče, že jen touha vidět, jak to dopadne mne udržuje v bdělosti. Za mne 50%. ()

Vessels (2020) (E09) 

Upřímně, kdyby všechny díly zhustili do čtyř dílné minisérie, byla by to pecka. Takto se to tak děsně vleče a navíc je toho děsný galimatiáš. Celé to působí, jako by ani sami tvůrci netušili, jakým směrem se to bude ubírat. 50% ()

Hell Storm (2020) (E10) 

Poslední díl byl tak stašně klišovitý, že kromě posledních pár okamžiků nestál ani za jedno otevřené oko. Závěr zajímavý, ale zcela upřímě doufám, že další řada už nebude, pokud se teda výrazně nezmění tempo celehé příběhu. Za mne tak tak dvě + jedna za závěr. ()

Reklama

Reklama