Reklama

Reklama

Život není peříčko

  • Nizozemsko Alles is zoals het zou moeten zijn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žádná maminka nechce hned po porodu od partnera slyšet: „Víš, už nějakou dobu se tě chci zeptat, je to dítě moje?“ A odpověď, že schválně nebrala tabletky, zase není tou správnou reakcí. (chamonix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Mě ten film vůbec nebavil. Chtělo by to nějaké jiné téma. Jeden námět bych měl, viz přiložený záznam snu. - - - Fragment snu  o bludné Holanďance (v noci z 5. na 6. září 2023) - - - Je noc, ležím v posteli a spím. Probudí mě pohyby na vedlejší posteli, kde se pod prošívanou dekou něco hýbe. Sáhnu tam a nahmátnu nahé ženské tělo. Aha, to zase bude nějaká Holanďanka. Fenomén tzv. bludných Holanďanek je dobře známý. Nizozemci, Němci i Angličané jim říkají „létající Holanďanky“. Podrobně jej už v 17. století popsal jeden italský démonolog, který zdůrazňuje, že bludné Holanďanky nelze zaměňovat s čarodějnicemi ani se sukubami. Jev vzniká tím způsobem, že van způsobený vrtulemi větrných mlýnů rozfoukává astrální těla spících děvčat „lehčího“ založení po celé Evropě. Taková žena pak v důsledku svého přirozeného duševního směřování přistane v posteli vedle nějakého muže, který s ní podle své kondice stihne jedno nebo více čísel, většinou na různé způsoby, takže po dokončení první soulože uslyší třeba toto: „Nu in mijn mond of op mijn tieten, alsjeblieft!“ Přestane-li muž jevit zájem o další sexuální aktivity, děvče zmizí. (...) ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Pár hodnotných momentů, zabalených v romanci s očekávatelným průběhem. Ale ta romance měla, alespoň pro mě, ne tak obvyklé kulisy, dost humoru a docela dobré dialogy. Chtěla jsem se jen pobavit něčím příjemným, veselým a zaláskovaným a dostala jsem víc. A tak své hodnocení výjimečně přestřeluji :-) ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Kojící alkoholička s chováním umíněného ublíženého děcka totálně zabíjí celý film snažící se o romantický šťastný konec. ()

Reklama

Reklama