Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Franz Eberhofer (Sebastian Bezzel) je definitivně v háji. Kolega Rudi Birkenberger (Simon Schwarz) skončil po dopravní nehodě na vozíku a viní z toho právě jeho, protože tehdy řídil (i když je tedy pravda, že Rudi tehdy už od rána chlastal a na té okrsce se s Franzem v tomhle stavu přetahoval o volant). Co hůř, po uvolnění z nemocnice, kde mu milerádi podepsali revers – byl to opravdu nesnesitelný pacient – se nastěhoval k němu na statek. Byl to nápad Franzovy Susi. Stejně hloupý jako když si vysnila nový dům, který Franz fakt nechce. Přesto se už najala levná stavební firma, protože Susi dokáže být náramně přesvědčivá, stejně jako urážlivá a dokáže v něm vždy vyvolat pocit viny. Takže si shrňme aktuální situaci. Franz teď tedy bydlí uprostřed staveniště, kde je spousta Poláků, Suzi se už zase odstěhovala a prázdnou polovinu postele obsadil vzteklý invalida. Tehdy mu oznamují telefonem další vraždu.
Zdá se, že sexuální motiv lze u téhle ležící tlusté nevkusně oblečené ženské mrtvoly vyloučit. Jenže ouha! Každé zboží si svého kupce najde – když Franz přišel do bytu oběti, objevil v ložnici on-line kameru a opravdu hodně někdy až obludně velkých sexuálních pomůcek. Pod „uměleckým“ jménem Mona si mrtvá (a už zjistili, že šlo o sestru místního pastora) přivydělávala na placených kanálech. (chamonix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Z té bavorské um-ca-ca dechovkové krimi série asi nejslabší. Ale pořád pobaví.  +++   Poslední role Ludwiga, premiéry se už nedožil. Große Trauer in Niederbayern. RIP ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama