Reklama

Reklama

Hraběnka

(seriál)
  • Velká Británie The Duchess
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka Katherine se snaží skloubit kariéru, péči o dcerku a vztah s přítelem. A taky si chce pořídit dítě se svým bývalým. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

barteca 

všechny recenze uživatele

Postavy nejvíc baví svou blbostí. Marfuša v hávech carevny s Gretkou, rozmazlenou dcerkou. Slabý scénář i herci. Pokračovat nebudu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na humor Katherine Ryan si člověk musí trošku zvyknout a nečekat nic hluboce promyšleného, je to vlastně spíše 3 hodinový stand-up převedený do dialogů, ale až tak to nevadí. 50% ()

Reklama

kockodan 

všechny recenze uživatele

Kdyby Katherine Ryan byla pes, byla by basset. Příšerně se oblékající ošklivka řeší svůj život rozvedené ženy po 30tce a s fakanem. Taková kanadsko-britská Amy Schumer wannabe. Tedy ona je rozená kanaďanka ale přesídlená do UK. Stejně jako Amy sází na shock value všech těch sposťáren a postelových vulgarit co jí lezou z huby, a myslí si, že si tím zajistí dlouhodobou kariéru. No, však všichni víme kde je dnes Amy, a jí podobné komičky, (Chelsea Handler, anyone?). Otylá jako prase před porážkou dělá trapnou a nezáživnou cooking show na Food Network se svým manželem, kde každý recept obsahuje čvrt kila másla nebo půl litru olivového oleje. (Viděl jsem pouze jeden díl, a chtěl jsem se zabít!). Jinými slovy, neštěkne po ní ani basset. Katherine je stejně tak vulgární a sprostá, se spoustou rádoby "šokujících" postelových vtípků o spermatu, penisech, a samozřejmě, jak jinak, o svojí pussy, atd.. atd... Jak už to tak u ženských "komiček" moderní doby bývá. Nic nového pod sluncem, pořád a furt dokola ženská témata "neotřele" a velice nebojácně "na plnou hubu", tedy sprostě se spoustou vulgarit. Protože jsme dnes již woke a emancipovaní, tak se tomu všemu, čím si chudáci ženy ve vztazích s muži musí kolikrát projít a "vytrpět", můžeme v klidu s touhle odulou obludkou z Kanady klidně zasmát, což? Tedy pokud by tu bylo něco k smíchu. Neříkám, že nastolená zápletka s jejím bývalým vás nedonutí se na to celé epizodu po epizodě podívat, a že některé postavy opravdu pobaví (nová bohatá snoubenka jejího ex, např.), ale ani kraťoučký psychologický rozbor její postavy v předposlední epizodě, který nám odhalil, že její snaha nezklamat se opět v lásce a nepřijít opět k bolestivému rozchodu s dalším chlapem v dalším vztahu po ztroskotaném manželství s členem boy bandu, z ní dělá studenou, krutou a zlou bitch nezdravě visící na své dceři, která od sebe všechny odhání, nestačí na to abych tomu dal víc než 45%. (Navíc se mi fakt jako ženská vůbec nelíbí!) Katherine možná někdy byla hezká, za mlada, než jí ale, asi z toho všeho alkoholu a antikoncepčních pilulek, otekl ksicht a narostla druhá brada, neboli vole. Odpad to určitě není, ale ani žádná zapamatování hodná kultovka, či řachanda typu Derry Girls. Neodsejpá to, a script bohužel sází často jen na vulgární a sprostý, postelový humor. Její život zoufalé svobodné matky osciluje mezi dokonale oddaným, spořádaným, trochu nudným a kariérně zajištěným hezounem-dentistou, a totál hasbeenem záporákem, magorem, budižkničemem a zavrženíhodným, mysoginistickým hajzlem co ji před lety ofakaněl a opustil a se kterým musí coparentingovat. Jak říkám, 45% s odřenýma ušima. ()

Idego 

všechny recenze uživatele

Laciný humor bez hloubky s nesympatickou krávou v hlavní roli. Ta se ve třiceti chová, jak kdyby jí bylo 12, a na tom je taky založená většina "vtipů", takže je to spíš cringefest. Jako karikatura blbé trosky to pak není zábavné, jako poselství o životě svobodné matky to je moc povrchní a jako celek to je pro single mámy až urážející. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Průměrná netflixovská série, kterou ocení stoprocentně spíš ženy a mužům se bude zdát moc feministická. Humor je tady skutečně založen jen na ženské síle a nezávislosti a možná až moc na tenhle humor agresivně tlačí, takže chápu rozporuplné pocity. Mně to bylo fuk a aspoň jsem se pokoukala na zajímavé outfity Katherine Ryan. Druhou sérii ale asi neočekávám. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama