Reklama

Reklama

Helena a její chlapci


Zpáteční letenka (E170)

(epizoda)
  • Francie Un aller simple

Recenze (3)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mám velmi rád, po dlouhé době se vrací Johana a jak už to u ní bývá, s pořádným entrée. Kristián zrovna vykládá, jak je s Lindou šťastný a vtom vtrhne do garáže Johana. Dlouho ale všeobecná radost netrvá. Johana přizná Kristiánovi, že v Texasu měla poměr s jiným bubeníkem a vzápětí jí on vpálí, že ji podvedl s Lindou (že měl mimo ní desítky jiných známostí včetně Terezy raději zamlčí). Natálie vyjede po Jakubovi, což rozzuří Lolu. I v tomto dílu je plno vtipných hlášek. Když si José stěžuje, že Bene a Adéla se dohodly, že se o něj budou dělit, Kristián to okomentuje "Jsi obloženej, budeme ti říkat sendvič.":) José: "Kdykoliv něco plácnu, mám tu odpověď a stereo.":) 100% ()

Aquilles 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli jde o jeden z pozdějších dílů, působí tu ještě naplno duch starých dobrých časů ze začátku seriálu. Jedna dějová linka se zaměřuje na Josého v pasti. Bene a Adéla se naoko dohodly, že se o něj budou střídat a on neví, jak z toho ven. Vtipná zápletka, až by člověku bylo Josého líto, kdybychom nevěděli, jaký umí být proutník. „Jsou tam dva pokoje. Jeden pro Adélu a druhý pro mě.“ – „A co José?“ – „José bude spát v hale. A navíc ve spacáku, protože nemáme pohovku.“ V druhé dějové lince se vrací Johana a opět vtrhne do garáže jak uragán. „Moje kuře, úplně jsem zapomněla, že jsi tak malý a roztomilý.“ Anebo: „Naučila jsem se střílet z pušky.“ - „Máš tu pušku s sebou?“ Bohužel poslední obraz, v němž si Johana a Kristián vzájemně přiznají nevěru, nám ukáže, že staré časy už jsou nenávratně pryč. ()

Ebibrigi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad Chozém se stahují mračna. Bene a Adéla se na něj smluvily a jemu začínají horké chvilky...  Bene: “Budeme se o něj dělit, protože má rád nás obě.” Tak to je fakt teda nápad k nezaplacení. 😀  Hmmm objevil se v partě moc pěkný a podmanivý kluk Jakub. Nedivím se holkám, že se každé líbil a usilovaly o něj. I takové co byly zadané jako například Lola. A hlavou ji prolétla myšlenka, že když se nebude moct rozhodnout jestli Sebastián nebo Jakub, tak že vytvoří trojku jako Bene, Adéla a Chozé. Tak to už je moc, jéééé 😂😀 V této epizodě o Jakuba usiluje Natálie. Momentálně zadaná s Kanuem, který je ve státech.  Pro mě by bylo ponižující se Jakuba tak říkajíc doprošovat o přízeň, jako to dělá Natálie. I když zde je z její strany spíše zájem o nezávazný sex s ním než o lásku. A když ji odmítne, rozbrečí se.  Z mého pohledu jde na to špatně. Může mu projevit svou náklonnost, zkusit mu nabídnout svoje city nebo třeba i jen lásku na jednu noc, někam ho pozvat ale vše opatrně. A to už vycítí z jeho strany jestli má zájem o nějaký bližší kontakt s ním nebo nikoliv. A Jakub ji to dává najevo dostatečně. Proto být na místě Naty, tak bych se neponižovala.  Nejúžasnější okamžik z této epizody je ovšem nečekaný a náhlý návrat Johanny z Texasu, která před časem odjela za nemocnou maminkou.  Když Johanna náhle rozrazí dveře od garáže, tak divákovi musí poskočit srdce radostí. Po takové době Johanna opět na scéně...😉 Ano, my diváci byli nadšení. Kdo ovšem byl rád nejméně, je samotný Kristián. Nehodil se mu návrat Johanny, když se v tuto dobu dal dohromady s Lindou.  Závěr epizody je smutný. Johanna přiznává, že mu v Texasu byla nevěrná a Kristián ji oznamuje, že miluje Lindu. A odtud ten název - Zpáteční letenka. Johanně došlo, že vědět to, tak si měla zarezervovat letenku zpět domů.  Nastíněn je zde tedy konec vztahu Johanny a Krikriho a tak po skončení epizody cítím smutek. Nemění to nic na mém maximálním hodnocení a i k této epizodě se vždy ráda vrátím... ()

Reklama

Reklama