Reklama

Reklama

Volby 2020

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2020, 85 + 2x25 min

Účinkují:

Rey Koranteng (moderátor), Andrej Babiš, Ivan Bartoš

Obsahy(1)

Do otevření volebních místností zbývá už jen pár dnů. Komu hodit hlas ve volbách do krajských zastupitelstev. Pomůžeme Vám se rozhodnout. Rey Koranteng vyzpovídá živě předsedy politických stran. Jaké mají plány s jednotlivými kraji?
Volební místnosti se uzavírají. Co je v sázce, kdo má největší šanci na vítězství a o co se hraje v letošních volbách? První volební přehled nabídne Rey Koranteng v živém vysílání. Jsou to Vaše kraje, je to Vaše volba!
Je rozhodnuto! Volební výsledky jasně a přehledně z každého kraje. S politology i politiky. Živé vysílání moderuje Rey Koranteng. Jsou to Vaše kraje, je to Vaše volba! (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak komedie ala demokratické krajské a senátní volby opět proběhla a to nejen v „záři reflektorů“, ale hlavně nyní po sečtení hlasů „v zákulisí“, kdy se doteď největší sokové a odpůrci statečně a zákeřně spojují, jen aby odstranili z cesty ty druhé – hlavně tedy ANO – no já babišovce nevolil, takže by mi to mohlo být jedno, ale.... A to teprve bude komedie, bohužel to zase odserou obyčejní lidi. Náš národ je stejně nepoučitelný, škoda slov. ()

Reklama

Reklama