Reklama

Reklama

The Boy Behind the Door

Trailer

Poté, co Bobbyho (Lonnie Chavis) a jeho nejlepšího přítele Kevina (Ezra Dewey) unesli a odvezli do cizího domu uprostřed ničeho, se Bobbymu podaří utéct. Při útěku Bobby uslyší Kevinovo volání o pomoc a uvědomí si, že nemůže opustit svého přítele. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Prostě jen bezduchý “horor” o páru, který unese dva chlapce, z nichž jeden uteče, toulá se po domě, občas na únosce narazí, někdy dojde na honičky, jindy se prolije nějaká krev, místy trocha napětí a jednou se objeví i nová postava. Obrovským mínusem jsou nezajímavé postavy, ke kterým si divák nestihne vytvořit větší pouto, a tak veškeré napětí vyšumí do ztracena, jelikož je mu vlastně v hloubi duše jedno, co se s klukama stane. Kamera je šikovná, vizuál průměrný, krve i atmosféry je poskromnu, chování postav je někdy šíleně hloupé a ve výsledku to není až tak obrovský průser, ale rozhodně ani nikterak dobrý filmový zážitek. Mdlé, tuctové, nevýrazné, bez jakékoli pointy a pozítří si na film nevzpomenu. Rád bych řekl, že si tvůrci po letošním neúspěchu The Djinn vylepšili reputaci, ale bohužel nevidím důvod, proč bych filmu v hodnocení přilepšil. ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, když vás naštve jedna nelogičnost, a to vážně velkýho rozměru, hned v prvních 10 minutách filmu, řeknete si, že když by teda byla jenom jediná, tak byste to i dali. Co k tomu říct, tady v komentářích to zaznívá – těch nelogičností v chování postav je ve filmu co 5 minut jedna po celou stopáž filmu. A jak se tady zmiňuje atmosféra, tak ta bohužel nic nezachrání. Nerad to dělám, ale todle je naprostá žumpa. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě film o síle kamarádství. Musím říct, že tenhle klučina měl "větší koule" než většina postav jiných hororech/thrillerech. A jelikož se zde jednalo o dva kluky(většinu stopáže jen jeden), kteří čelí dospělým dá se pochopit i nějaký to jejich nelogický chování. Co mi ale hlava nebere jak Bobby dokázal tak rychle odtáhnout tu mrtvolu a ještě vypucovat zaneřáděnou kuchyni od krve. Ale to jsou takový menší nepodstatný detaily. Jinak jde o celkem napínavej kousek kterej si určitě aspoň ty 3hvězd zaslouží. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Žádné zbytečné okecávání, film přejde po pár úvodních minutách rovnou do akce a je to slušný napínák. S jedním ale: nevím sice, jak běžně uvažuje zhruba 10-letý americký fakan, ale myslím si, že úplně každého hned instinktivně napadne, že úkolem číslo jedna, když už teda popřu zákony fyziky a skolim protivníka nějakým zázrakem k zemi, je vždycky záhodno jej i v první řadě odzbrojit (osobně bych mu ještě preventivně vrazil kudlu do krku, ale tak budiž no). Ta kvanta sebevražedných nelogičností docela kazí celkový dojem z jinak velice slušného thrilleru. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Jaj toľko logických nezmyslov v jednom filme som už dlho nevidel a to sa väčšinou nad logikou nepozastavujem ale keď ma ženská postrelí a očividne ma chce zabiť tak snáď sa neuspokojím s odrezaním prstu ale tu suku zabijem. Ja chápem že je to decko ale ide mu o život tak ju snáď aspoň omráčim ale to je len 1 scéna z desiatok podobných. Taktiež ma pobavila scéna s ručnou brzdou a skokom z idúceho auta. Tak snáď po x odohratých videohrách pozná ten chalanisko kde je brzda.....no nič .....technicky fajn (hlavne kamera), aj atmosféra by bola nebyť absolútne idiotského chovania hlavných postáv. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama