Reklama

Reklama

Noc filmových nadějí 2020

(pořad)
všechny plakáty
Povídkový
Česko, 2020, 290 min

Obsahy(1)

Využijte jedinečnou příležitosti a staňte se již po třinácté diváky skvělého nočního filmového maratónu. Seznamte se s tvorbu nastupující filmové generace. Poznejte nejlepší hrané, animované a dokumentární filmy talentovaných studentů českých filmových škol. Těšit se můžete na snímky, které svůj křest zažily na světových filmových festivalech, ale i ty, které oceníte právě vy. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak tohle hodnotit? Na rozdíl od ČT zde nejsou žádné vstupy, žádné rozhovory s režiséry, je to jenom pásmo filmů (což je ale možná lepší, než ty vstupy ČT, které jsou minimálně poslední dva roky tragické), takže bych to měl hodnotit jako povídkový film a to by mi vycházelo na 2*. K jednotlivým filmům se ale vyjádřím při jejich samostatném hodnocení, k samostatnému pásmu mám jen pár poznámek - Jsem rád, že tentokrát není kategorie do 15 let, minulý rok nic zajímavého nepřinesla a byla úplně zbytečná. Pak bych úplně změnil vítěze ve všech kategoriích (hlavně u hraného filmu) a potěšilo mě, že v druhé polovině pásma Nova nedala žádné reklamy. 2* ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncept, akorát mě mrzí, že tento projekt, který se odehrává jen 1x za rok, není možno uvést v nějaký normálnější čas či alespoň o 2-3h dříve. Co se týče letošní selekce, oslovily mě opravdu jen asi 3 filmy, dřívější roky byly v tomto zajímavější. Moc nechápu příspěvky např. školy Michael, většinou se jednalo o velmi amaterská díla. Naopak nejvíce mě překvapivě oslovily filmy UTB (zpracováním i tématy) + některé animáky. ()

Reklama

Reklama