Reklama

Reklama

Mimořádný projev prezidenta České republiky

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2020, 10 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdybych naplno napsal, co si o tom opravdu myslím, dostal bych doživotní zákaz…Tudíž se k tomu raději moc vyjadřovat nebudu. Se Zemanem souhlasím jen v tom, že si zdravotníci zaslouží poděkování a někteří naši „odborníci a hvězdy“ by se raději neměli vyjadřovat přes média vůbec. Doufejme, že ty hadry přes ksicht nebudeme muset nosit už nadosmrti a brzo si budeme moci dát zase pivko v hospodě a zazpívat si, jinak z toho už asi spoustě lidí skutečně jebne v palici…Jo a hlavně si „uží“ tu akci s vyznamenáním na hradě, zatímco my budeme dřepět doma… ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem k tomu skeptický jak říká Kalousek ( a to ho nemusím) , když člověk káže o dodržování zásad a sám chce stále pořádat státní vyznamenání je něco špatně v době 1 vlny kdy restaurace omezovaly pracovní dobu a počty lidí na Pražském hradě chlastal s kamarádama a nic se mu nestalo ani pokutu nedostal to nemluvím o jeho názoru, že pokud někdo nyní zkrachuje zaslouží si to. Kdo rozhoduje jestli je dobrý nebo špatný podnikatel člověk co sedí na Pražském hradě a vyleze cca 3 za rok mezi lidi nebo snad člověk co má firmu na výrobu roušek a desinfekce a vydělává na tom obrovské prachy (není to žádný hoax jde to dohledat na internetu) . . Takový proslov má asi pak takovou hodnotu jak kdyby Vám vyléčený alkoholik kázal o škodlivosti alkoholu a na konci projevu si otevřel Amundsena. ()

Ledkodlaq odpad!

všechny recenze uživatele

Náš pán prezident nám jasně ukazuje, že je něco víc než onen běžný občan a že pro něj zákony neplatí. Časté přesahování ústavy i pravomocí prezidenta jsou toho důkazem. Ty jeho kecy jsou jen třešnička na dortu, populistický balast pro čtenáře blesku a voliče nad 60 let. Už se snažit nemusí, už to chce jen doklepat a může si dělat co chce, což nám velmi rád předvádí. ()

Pan.Antonin odpad!

všechny recenze uživatele

Lány jsou zvláštní místo, v půlce října tam mají v 20:15 slunečné počasí a světlo jak v pravé poledne. To mi neříkejte, že to bylo vysíláno živě. ()

Reklama

Reklama