Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie Parková je právnička z Chicaga, která pomáhá rodičům adoptovat děti. Anniny rodiče provozují v sousedství její firmy kavárnu Starlight Café a dost se jí pletou do života. Rodiče před Annie tají, že od společnosti Holt Enterprices dostali výpověď z nájmu. Když se to Annie dozví, navštíví Holt Enterprices a chce promluvit s generálním ředitelem. Williamt Holt je dětinský muž, který nechce řídit podnik, naopak si chce jen užívat a bavit se. Willův otec si chce najmout právníka, který by na Willa dohlížel a držel ho zkrátka. William na ulici náhodně potká Annie, splete si ji s jednou z uchazeček na právnický post a ihned ji zaměstná. Dokud bude Annie předstírat, že je Willova právnička, může bude mít Will od otce pokoj a bude moci zachránit kavárnu Starlight před zbouráním. Annie se hned první den v práci seznámí s Williamovým osobním asistentem Lylem. Will má za úkol naplánovat charitativní akci a Annie navrhne jako místo uspořádání kavárnu jejích rodičů. Jelikož Will se k ničemu nemá, přinutí Annie a Lyla, aby to naplánovali místo něj. William spolu vybírají vánoční strom na akci, procházejí různé obchody a pomalu k sobě začínají něco cítit... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Ale tak nebylo to úplně marný, nic extra originálního, ale vánoční atmosféru to má fajnovou. Pobavila část s psími oblečky :)) Co mi ale trochu drhlo byla jakákoliv absence nějaké chemie mezi herci. Annie a její rodiče, jako stále tu mluví o tom jak se milují, ale z řeči jejich těla to absolutně není vidět. A to samé mezi těmi dvěma zamilovanými. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Neměly by takové filmy točit, vánoce a tenhle film nejde dohromady. Herci a příběh otřesni, klasický tv film, nuda. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Průměrný, neoriginální příběh zabalený v celkem hezkém kabátku. Vánočního kýče je tak akorát. Hezká, sympatická hlavní hrdinka, hlavní hrdina by snesl víc charisma, ale možná by to vylepšila změna dabéra a společně jim to celkem funguje. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Gary Yates po druhýkrát a opäť s filmom, ktorý je okay. "Christmas By Starlight" v jadre ponúka niekoľko skutočne pekných momentov a herecké výkony sú v ňom veľmi dobré. No príbehová línia je tak vysoko predvídateľná a tak nalinajkovaná, že to veľmi výrazne filmu ubližuje. Najmä v závere, ktorý je tu spracovaný maximálne pateticky a gýčovito. Tam si už mohli tie scénky odpustiť. Ale okey. Možno tento film vie ponúknuť niekoľko príjemnejších momentov, že? Pravdou je, že v prvej polke vie byť film miestami aj vtipný. Je zaujímavé vidieť aký je William na začiatku a na koho sa postupne začne meniť, no to nie je niečo, čo by sme tu mali po prvýkrát. Chémia je celkom dobrá a film má niekoľko atmosférických momentov. Možno by vás to mohlo zaujať, no nie je to film na viac ako jedno pozretie. Neviem čo na ňom reálne vyzdvihnúť. Možno humor v prvej polke filmu. No potom to išlo skutočne cestou absolútne klasickej vianočnej hallmark romantiky. Bez výraznejších prekvapení. A z toho sa odvíja aj všetko ostatné. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama