Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Michała Grzybowského uvádí příběh dvou manželství. Michał a Ewa vedou stabilní život, který je podřízený skvělé práci a těhotenství. Naproti tomu jejich přátelé Kasia a Bartek se potýkají s těžkými finančními problémy. Během hádky vyjde najevo, že Kasia a Michał spolu strávili noc. Rázem je tak přátelství a láska vystaveno kruté životní zkoušce a dosavadní vztahy visí na vlásku. (3Kino Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Krásná čtyřhvězdičková komedie, která toho spoustu otevře, ale pořádné zakončení už bohužel nemá. Přesto je to film, o kterým se mi mezi kamarády bude chtít mluvit, upozorňovat na něj. Můžou za to super dialogy, dobré herecké výkony a tak strašně obyčejné, přitom závažné téma. ()

Bush13 

všechny recenze uživatele

Výborná a vtipná komedie o tom, co všechno se může nedorozuměním pokazit vlastně během dvou dnů. Nebohý Michał v podání skvělého Marcina Dorocińského, který myslí víceméně všechno dobře, ale potřebuje brát ohledy na pošahané nároky či postoje ostatních, takže sem tam musí jaksi "milosrdně" lhát, či se vykrucovat, je něco, co zasluhuje mou nejvyšší úroveň empatie. Jasně, některé scény jsou filmově přitažené za groteskní vlasy, ale to vůbec nevadí, když se člověk směje a v původním zřídle veškerého toho vtipného chaosu vidí jakousi autentičnost. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama