Reklama

Reklama

Ještě hořím?

(seriál)
  • angličtina Am I Still Burning?

Epizody(6)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (5)

Martina a Tomáš Markovi, tanečníci (2020) (E01) 

Oba sourozenci vyhrávali soutěže v juniorském tanci , zábavně se špičkují, do toho vstupuje jejich ctižádostivý otec z rodiny slavných konstruktérů automobilů sídlící s nimi v cestovním karavanu a ženoucí je stejně jako ruský trenér až na samou mez. Pak oba skončili , ale po práci tanec učí. On se vrátil k rodinné tradici konstrukce automobilů. Ona je v oblasti fitness a s Markem Taclíkem se zúčastnila StarDance. ()

Petr Juračka, přírodovědec, fotograf, filmař (2020) (E02) 

Střihově velmi rychlé po pár vteřinách, do toho velmi rychlá mluva Petra. Mnoho krásných záběrů. Říkal jsem si, kde bere tolik energie, to by každou babu do pár dní zabilo. Pobavilo mě "Jsem infantilní průzkumník života. Jako malý dítě, které se ptá, proč mají stromy kůru, tak v takovým stavu jsem". Jak říkával filosof Jan Sokol, podstatou filosofie je údiv a úžas a tuto schopnost mají malé děti a filosofové. Děvečka se nediví, že slunce ráno opět vyšlo. ()

Vojta Bárta, divadelní režisér a dramaturg (2020) (E06) 

Na klimakempy jako vystudovaný ekolog nejezdím. Problém se nevyřeší zoufalým šetřením a omezováním se , ale jedině zastavením zběsilého růstu počtu obyvatel planety na úkor životního prostředí. ()

Reklama

Reklama