Reklama

Reklama

Wish You

Drama / Hudební / Romantický
Jižní Korea, 2021, 101 min

Režie:

Do-joon Seong

Hrají:

In Soo Kang

Obsahy(1)

Kang In Soo je talentovaný zpěvák, který každý den vystupuje na veřejnosti a nahrává svá vystoupení na YouTube, kde je najde Yoon Sang Yi, který pracuje pro nahrávací společnost. Sang Yi se stane jeho velkým fanouškem a nabídne mu podepsání smlouvy pro start jeho profesionální kariéry. Nezajímá se však o hudebníka pouze pro jeho talent, ale začíná milostný příběh s překážkami a zvraty. (goshyes)

(více)

Recenze (1)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Co sem za poslední dobu KK přidává, je pro mě jeden film či seriál za druhým vysoká kvalita a krásný zážitek a bez jeho přispění by nebyly GT tam, kde jsou dnes, díky mu za to. Tak je tomu i s tímto filmem a vůbec mi nevadí, že jsem neviděl nepřeloženou sérii, kterou film shrnuje a doplňuje o další neuvedené scény. Ano, možná se někomu bude zdát příběh velmi jednoduchý a příliš mnoho písniček a korejské hudby, někdy trošku hlasitějšího orchestru (proto u zvuku v hodnocení ubírám jeden bod z naprosté dokonalosti), ale pro mě je tato hudba z filmu zážitek a já přišel poslední dobou na chuť Asii. K tomu dva sympatičtí korejští herci-zpěváci, co více si přát? A také vím, že jakmile si film pustím podruhé, potřetí, bude se mi líbit díky hudbě čím dál více. Přidal jsem do videí hudební videa z tohoto filmu ... 88910 ()

Zajímavosti (1)

  • Kang In Soo (Kang In Soo) je mimo jiné člen jihokorejské hudební skupiny MYNAME, Lee Sang (Yoon Sang Yi) je zase člen hudební skupiny IMFACT. Oba také nazpívali pro seriál soundtrack. (kklepkaa)

Reklama

Reklama