Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

novoten 

všechny recenze uživatele

Dlouho jen neuspokojivá červená knihovna, ve které je největší zábavou hádat, kolik ze tří hlavních postav je psychicky úplně mimo a kolik jen rozbitých. Bez prozrazování čehokoli se jen těžko naznačuje, do jakých veletočů se pouští druhá polovina, ale rozhodně to není nic očekávatelného a ani normálního. V zahraničních recenzích jsem našel roztodivné množství názorů, nejvíc mě do očí udeřilo sousloví "trash genius", protože vystihuje všechno, co se ve mně v chýlícím závěru motalo přes sebe. Odvahu autorky předlohy poslat žánrové rozkročení úplně jinam, než se v úvodu zdá a zároveň pocity, že takovou berličkou si přece nemůže ve vážně myšleném počinu pomáhat. Nadšení nad vymýšlením sebevíc uhnutých teorií a v kontrastu s ním vykulený finální pocit, že jsem mířil hodně vysoko a přitom v důsledku dost nízko. Pro všechny, kdo si myslí, že "ženská" detektivka se zákonitě musí vyvinout v Dívku ve vlaku nebo ve Zmizelou, se ale jedná o jedinečný budíček. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborne mysteriózne zahrané a vynikajúce rozuzlenie. To je to pozitívne, čo na diváka čaká. Škoda len, že to nebol nejaký film do dvoch hodín, pretože šesť častí je zbytočne zaťažené balastom červenej knižnice. Len málo chýbalo do dokonalosti a predsa tu niečo zásadné chýbalo. Ako nápad ale hodnotím veľmi dobre. 70% určite, možno neskôr viac. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nenápadná mysteriózní minisérie se velmi rychle dostala do české TOP 10 na Netflixu, tudíž neunikla mnohým uživatelům. Já si pořady ke sledování na základě tohoto výběru vůbec nehledám, mí známí ovšem ano a právě díky nim jsem se k Behind Her Eyes dostal. Dlouhou dobu jsem absolutně netušil, co si o seriálu myslet a jediná pozitiva bohužel šla k atraktivitě Eve Hewson. Zvraty ve druhé polovině seriálu si ale přeci jen připoutaly mou pozornost a jelikož jsem milovníkem mindfucků a plotwistů, tak nemohu zahnat Ví o tobě do průměru. [viděno na Netflixu] ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! NEČÍST, POKUD JSTE NEVIDĚLI. Věřila jsem, že mě čeká inteligentní psychologický thriller s mindfuck rozuzlením. Ano, to mindfuck rozuzlení se konalo, ale bez všeho ostatního. Bohužel si tím tvůrci trochu podřezali větev, protože hlavně ono rozuzlení nedává příliš smysl.Ok, kdybych si připustila, že astrální cestování a něco jako výměna těl existuje - jakto, že Rob (v těle Adele) znal detaily bytu Louise? Nebo se jednalo jen další lež z jeho úst? A jakto, že Louise se naučila cestovat až postupem času poté, co začala opakovat onen pochybný proces (k tomu se taky dostanu) a Rob to zvládl hned napoprvé? Mimochodem kdybyste to nevěděli, když nemůžete usnout, stačí si spočítat prsty na ruce a hned usnete, klidně i ve stoje :))))) Celkově ono pochybné "spočítej si prsty, podívej se na hodiny, představ si dveře" bylo dost úsměvné. A konec... proč Louise jednoduše nepoprosila taxikáře o pomoc, co by vyřešila tím, že astrálně cestovala k Adele? Chtěla se na ni při umírání dívat?:D U toho finále už jsem se opravdu chytala za hlavu. Celkem mě to mrzí, protože jinak mě děj chytnul hned od začátku, herečka Adele byla výborná, atmosféra správně mysteriózní. ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka! Už dychtivě sháním knižní předlohu a tuhle lahůdku budu chtít vidět znovu! Chválím herce,  tajemnou mrazivou atmosféru, kameru a barvy, hudbu, stupňované napětí a originální,  překvapivé rozuzlení. Geniálně zachycená témata lucidního snění a astrálního cestování. Za mě jednička s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama