Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvia (Antonia Santilli) je mladá dívka z bohaté rodiny, která opovrhuje svými rodiči a vzdaluje se jim za pomocí drog. Se svými problémy se ocitne na psychiatrické klinice, ale přes veškerou péči lékařů nepřestává své rodiče nenávidět. I po propuštění jim neustálé předvádí provokativní výstupy plné výsměchu a vzdoru. Silvia potkává Paola (Peter Lee Lawrence), který už má také za sebou podobné trable a léčení. Dívka nechá Paola bydlet u sebe v bytě a nechá se mladým rebelem ovlivňovat. (curil)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zklamání! Banální, absurdní, jednotvárné, a nudné, i když samotný námět (oidipovský konflikt - děti - rodiče) nebyl zas až tak špatný, bohužel to co třeba na papíře vypadalo senzacechtivě, tak se moc dobře a obratně nepovedlo převést do reálu. Ústřední filmová dvojice se podle mě k sobě moc nehodila, nevěřil jsem jim to, postrádal jsem tam chemii. Klady; Antonia Santilli a její božské tělo (prsa především) a nádherný hudební doprovod - kterého tady byla docela škoda. Točilo se někde v Sardinii. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Italské drama s lehkou a decentní erotikou. Příběh je tuctový, nepřináší nic originálního, plyne pomalu. Rebelantský postoj mladé dívky a její neustálé provokace vůči rodičům, to vše s příležitostným užíváním drog, přivede Silvii až do psychiatrické léčebny. Film režíroval Roberto Natale podle scénáře Adriana Astiho, kamera Mario Bortoluzzi. Objeví se i italská filmová hvězda poválečných let Massimo Girotti ()

Reklama

Reklama