Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Zažijte čtvrtou dimenzi filmu!

Zažijte čtvrtou dimenzi filmu!

07.10.2010 Autor POMO
Šestý ročník největší výstavy na téma domácí zábavy v České republice Home Cinema Praha 2010 proběhne od 14. do 16. října 2010. Hlavní vchod na výstavu je z ulice Radlická 1g Praha 5 – Smíchov. Otvírací doba 10.00 až 18.00. Vstupné na každý den výstavy činí 100 Kč. Šestý ročník nabídne takřka 30 expozic, zhruba 130 značek a více než 500 exponátů. Oproti předchozím ročníkům, kdy Home Cinema Praha představovala vysoké rozlišení obrazu, se letošní zaměří také na zcela nové technologie pro toto desetiletí jako D-Box Home Theater, 3D obraz nebo HD TV. Zároveň se na ní mohou návštěvníci seznámit s exkluzivním uvedením nových řad modelů pro rok 2010, kdy se Home Cinema Praha 2010 stane první výstavou, kde se novinky od legendárních značek představí na českém trhu. Návštěvníkům lze garantovat, že naplní slogan výstavy: „Uvidíte nejlepší obraz, uslyšíte nejlepší zvuk“. Za ojedinělou atrakci pro návštěvníky letošního ročníku lze označit D-BOX Home Theatre. Spojením obrazu, zvuku a pohybu vzniká jeden z nejúžasnějších a nejintenzivnějších zážitků v zábavní sféře. Více informací najdete na www.homecinema.cz.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

včera

Je tomu již sedm let od té chvíle, co první režisérka, která vyhrála Oscara za nejlepší film, přinesla svůj poslední snímek Černobílá spravedlnost. Kathryn Bigelow, jenž se do filmových análů navždy… (více)

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama