Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Filmy z Písku

Filmy z Písku

09.06.2011 Autor POMO
Kraťasy, dokumenty i animáky, dramata, komedie i experiment. Na filmových školách v Písku vznikají každoročně snímky všeho druhu, které sbírají úspěchy po celé republice. Výběr z této pestré filmové palety bude 14. června 2011 promítán v kultovním pražském klubu Rock Café. Jedenáct krátkých filmů a dokumentů - festivaloví maratonci, účastníci letošní Noci filmových nadějí i unikátní grindhouse horor natočený kompletně před zeleným pozadím, akčňáky, komedie i surrealistické výlety, originální kousky, které pojí pouze nadšení z pohyblivých obrázků. Labyrint mysli, I´m coming home, Co se stalo na Boubíně…, nebo Severka, to je zlomek filmů které budou v kině k vidění. Akce odstartuje v 19.00, vstup je zdarma a veřejnost vřele vítána.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

včera

Je tomu již sedm let od té chvíle, co první režisérka, která vyhrála Oscara za nejlepší film, přinesla svůj poslední snímek Černobílá spravedlnost. Kathryn Bigelow, jenž se do filmových análů navždy… (více)

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama