Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Serial Killer nabídne seriály online a zdarma

Serial Killer nabídne seriály online a zdarma

21.09.2020

Mezinárodní festival seriálů Serial Killer se pro třetí ročník spojil s portálem DAFilms.cz, na kterém nabídne zdarma ke sledování všechny seriály tohoto ročníku. Festival se již tradičně zaměřuje na výběr těch nejlepších a zároveň nejzábavnějších seriálů z celé Evropy. Pořadatelé slibují, že letos opět ukáží exkluzivní premiéry nových seriálů, které byste jinde neměli možnost vidět. Od 22. do 27. září budete na DAFilms moci shlédnout ochutnávku více než 30 seriálů, které budou doplněny o české i anglické titulky. Pro návštěvníky je ovšem připravena i fyzická akce v Divadle Husa na provázku, kde od 25. do 27. září proběhnou klasické projekce na velkém plátně a večírky s exkluzivními hosty.

Program je i letos rozdělen do několika kategorií, v rámci Soutěže budou moct diváci vidět nejlepší seriály z oblasti střední a východní Evropy. Například estonský špionážní thriller Zrádce pojednávající o byrokracii a motivacích stoupat nahoru za každou cenu je inspirovaný skutečnými incidenty mezi ruskými a estonskými tajnými službami. Sleduje hru na kočku a myš mezi vysoce postaveným úředníkem a běžným důstojníkem rozvědky a potvrzuje, že Estonsko drží krok s nejvýraznějšími trendy kvalitní evropské seriálové produkce.

Kolekce seriálů ze zbytku Evropy nazvaná Mezinárodní panorama letos ukazuje, že po silném období detektivek začal trend politických dramat a true-crime rekonstrukcí. Švédský seriál Máme to! se točí kolem pětatřicet let staré záhadné vraždy švédského premiéra. Tvůrci se ale rozhodli pojmout toto téma jako parodii na zdejší posedlost smrtí oblíbeného politika a dělají si tak legraci ze švédské mentality i notoricky známých detektivek.

Sekce Fokus, letos zaměřená na Velkou Británii, bude patřit britcomům nebo taktéž pro ostrovy typickým sociálně reflektivním dramatům. Shlédnout tak můžete třeba nový „sadcom“ Znovu do normálu, ve kterém se hlavní postava vrací do rodného městečka po osmnácti letech, které strávila ve vězení za vraždu. Seriál v sobě kloubí sitcomové momenty, gagy a bláznivý humor s empatickým tónem a pochopením pro jakýkoliv životní vývoj.

Další informace o festivalu vč. trailerů k seriálům naleznete na www.serialkiller.tv.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

19.04.2024

Od roku 2022, kdy Steven Spielberg představil fandům svůj Zlatým Glóbem ověnčený osobní film Fabelmanovi, jsme moc netušili, k čemu se chce jeden z nejslavnějších režisérů všech dob příště… (více)

Nejnovější novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

včera

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

08.05.2024

Bezesporu existuje mnoho filmových franšíz, u nichž by si fandové zbožně přáli pokračování. S každou další zvěstí o možném pokračování milované série jejich naděje stoupají, jen aby vysněný film… (více)

Reklama

Reklama