Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Oblíbený filmový motiv na vašem plátně?

Oblíbený filmový motiv na vašem plátně?

15.10.2021

Pouštíte si pořád dokola jeden skvělý film? Sledujete všechny snímky s hercem, který vás fascinuje? Sbíráte filmové plakáty a věšíte si je doma na zeď? Zvěčnit své vzpomínky z návštěvy premiér, vyrobit si krásnou domácí dekoraci na zeď, nebo si namalovat svého oblíbeného herce či filmovou postavu můžete díky malování podle čísel z vlastní fotky.

Malování podle čísel je tvořivá aktivita na doma, která umožňuje namalovat si obraz vlastní rukou, a to jednoduchou, ale efektní cestou. Člověk nemusí být ani zdaleka profesionální malíř, dokonce není ani nutné, aby kdy předtím držel v ruce štětec. Při malování totiž stačí následovat čísla v jednotlivých políčkách na předtištěném plátně a vybarvit je příslušnou, stejně označenou, barvou. Postupným vybarvováním začne z obrazu pozvolna vystupovat zvolený motiv. Po vybarvení poslední prázdné plochy je na světě obraz, který vypadá složitě, věrně a každému vyrazí dech.

Díky malování podle čísel z vlastní fotky je možné namalovat takřka cokoliv. Stačí si vybrat fotku, kterou byste rádi viděli přeměněnou v obraz. Na oplátku dostanete celou malířskou sadu složenou ze štětců, barev a očíslovaného vzoru obrazu. Díky kompletnímu setu pomůcek si můžete sami jednoduše vytvořit svou vlastní strhující malbu inspirovanou světem stříbrného plátna.

Aktuálně probíhá na ČSFD.cz soutěž, která vám nabízí vyhrát poukaz v hodnotě 1000 kč od vymalujsisam.cz. Pokud vás obrazy zaujaly ale nechcete čekat, zdali se na vás usměje štěstí v soutěži, můžete použít kód na slevu 100 kč - "CSFD100" (bez uvozovek) pro Českou republiku, nebo kód "CSFD5" na slevu 5 eur pro Slovensko. Slevové kódy jsou platné do 15.11.2021. Právě jste našli skutečně krásný a originální dárek od Vymalujsisam.cz.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

23.05.2024

Přípravy dalšího filmu ze světa Jurských parků a světů je v plném proudu a v těchto dnech stále probíhá zběsilý casting zcela nových tváří do legendární dinousauří franšízy. A jak se zdá, už víme, na… (více)

Nejnovější novinky

Kdo si zahraje Beatles?

Kdo si zahraje Beatles?

06.06.2024

Jakmile Sam Mendes (Americká krása, 1917) oznámil, že plánuje v příštích letech natočit filmy o skupině Beatles, šlo rázem o jeden z nejambicióznějších projektů Hollywoodu. Oscarový režisér totiž… (více)

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno