Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Dramox: divadelní dárek, který pomáhá i baví

Dramox: divadelní dárek, který pomáhá i baví

17.12.2022 Reklama

Pokud ještě nemáte vánoční dárky a ponožky letos hodláte vynechat, nadělte pod stromeček poukaz do divadla online! Originální dárek také zahřeje a ještě navíc pobaví. Na Dramoxu si z nabídky komedií, dramat i pohádek vyberou všichni milovníci kultury. Obdarujte je poukazem na jeden, tři, šest měsíců nebo jeden rok, během nichž mohou zhlédnout víc než 300 představení z populárních českých divadel. Dárkové poukazy pořídíte zde. Ihned po zaplacení vám přijdou na e-mail. K dispozici jsou i klasické papírové vouchery. Dárek navíc potěší hned dvakrát – 55 % z částky Dramox posílá divadlům, hercům a tvůrcům.

To nejlepší z Dejvického divadla, Divadla v Dlouhé nebo Klicperáku – na vánoční hostinu Dramox nachystal několik divadelních lahůdek. Na sváteční náladu se na online platformě můžete naladit jihočeským rybím předkrmem a užít si Českou mši vánoční v netradičním scénickém pojetí. Představení Hej Mistře Jihočeského divadla kromě tradiční skladby nabízí i výběr ze Svatoroční muziky Adama Václava Michny z Otradovic. Přípravu kapra i další štědrovečerní patálie můžete prožít během Vánočních večerů živě z Ypsilonky.

A pak už přijde čas pustit se do hlavního chodu – samozřejmě do Shakespeara servírovaného ve třech variantách! Shakespeare po dejvicku potěší vaše smyslové buňky skvělým hereckým obsazením v Zimní pohádce. Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách uspokojí milovníky luxusního fastfoodu a hradecký recept Davida Drábka nejvíce ocení ti, kdo rádi experimentují. S jeho Richardem III. se v hýřivém kabaretu v podání Klicperova divadla rozhodně nudit nebudete. A jako sladkou tečku si dopřejte pohádky. Křehký příběh O bílé lani z Divadla Drak okouzlí stínohrou a skvělou hudbou Jiřího Vyšohlída. O sváteční noci také vrcholí putování za Vánoční hvězdou zlínského Divadla Scéna, a pak už jen nezbývá než si přát Hurvínkovo přání... nebo vaše tajné. 

Reklama

Související novinky

Pavla Tomicová shazuje kila

Pavla Tomicová shazuje kila

03.03.2022 Reklama

Labužnická inscenace z Klicperova divadla získala prestižní Cenu Alfréda Radoka jako Česká hra roku 2011. Neodolatelně vtipný příběh psal režisér David Drábek na míru svým hradeckým múzám: Pavle… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

19.04.2024

Od roku 2022, kdy Steven Spielberg představil fandům svůj Zlatým Glóbem ověnčený osobní film Fabelmanovi, jsme moc netušili, k čemu se chce jeden z nejslavnějších režisérů všech dob příště… (více)

Nejnovější novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

dnes

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

včera

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama