foto

David Janson

  • nar. 30.3.1950 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Run for Your Wife
2008 Deník vražedkyně
2000 Down to Earth (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1982 Don't Rock the Boat (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 The Brothers (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1965 Newcomers, The (TV seriál)
1964 Perný den
The Brothers Karamazov (TV seriál)
1963 Indian Tales of Rudyard Kipling, The (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2000 Who's Aping Who? Bringing Up Baby (TV film)
Who's Aping Who? Hearts and Minds (TV film)
Who's Aping Who? Social Climbing (TV film)

TV pořady

1978 Star Games (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace