foto

Harri Marstio

  • nar. 6.1.1957 (60 let)
    Iitti, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Toivon tuolla puolen
1983 Zločin a trest

Dokumentární

2013 Juice Leskinen & Grand Slam: Bluesia Pieksämäen asemalla

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2002 Estradilla: Topi Sorsakoski - kulkukoira (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace