foto

Ralf Husmann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2016 Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
Tatort – Der König der Gosse (TV film)
2014 Den blbec
Konrad & Katharina (TV film)
Stromberg - Der Film
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Herecká filmografie

2014 Den blbec
Stromberg - Der Film
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)

TV pořady

1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace