foto

Miro Drobný

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Režisér, scenárista a producent filmu Miro Drobný sa venuje aj detskej tvorbe a cestopisným seriálom. Je autorom originálnych literárnych scenárov, niekoľkých projektov a kníh so zameraním na ochranu detí. Pripravil do vysielania Slovenskej televízie vzdelávací seriál Cookie.sk a zážitkový seriál Andrea za hranicou v hlavnej úlohe s Andreou Kerestešovou, pre televíziu JOJ cestopisný seriál Na vlastnej koži. Najúspešnejším audiovizuálnym dielom je animovaný seriál OVCE.sk, ktorý už poznajú v 24 krajinách sveta.

ITAfilm

Scenáristická filmografie

2009 OVCE.sk (TV seriál)
2008 Cookie.sk (TV seriál)

Dokumentární

2015 RYTMUS sídliskový sen
2014 Andrea za hranicou (TV seriál)

Producentská filmografie

2009 OVCE.sk (TV seriál)
2008 Cookie.sk (TV seriál)

Dokumentární

2015 RYTMUS sídliskový sen
2014 Andrea za hranicou (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 RYTMUS sídliskový sen
2014 Andrea za hranicou (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace