foto

Olga Lezhneva

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Return to Montauk
2010 Ně skažu
O čjom govorjat mužčiny
2008 Pro Ljubov (TV film)

TV seriály

2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace