foto

Guillermo Romero

  • nar. 3.8.1967 (49 let)
    Talavera de la Reina, Toledo, Castilla-La Mancha, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ozzy
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2009 Los Exitosos Pells (TV seriál)
2004 Capital (TV seriál)
1998 Fernández y familia (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1990 Telepasión española (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace