Reklama

Reklama

Monica Leigh

Monica Leigh

nar. 19.12.1981 (42 let)
Long Island, New York, USA

Biografie

Monica Leigh pochází z Long Islandu a už od dětství se snažila získat pozornost fotografů a v prosinci 2005 se ji to povedlo náramně a stala se Cyber Girl týdne, měsíce a později i roku 2005 americké verze časopisu Playboy a objevila se i ve speciálu College Girls. Vrchol přišel, když se v březnu 2006 stala Playmate (Dívkou měsíce) časopisu Playboy v americké verzi (a Playmate dubna 2006 v české verzi Playboye). Do časopisu jí přemluvila její nejlepší kamarádka, spolubydlící a také Playmate Courtney Rachel Culkin.

Monica se poprvé objevila (mimo videí z produkce Playboye) v pořadu televize E! THE GIRLS NEXT DOOR z prostředí života šéfa a zakladatele časopisu Playboy Hugha Hefnera a jeho přítelkyň, z jednou z nich, Kendrou se i hodně skamarádila. V roce 2006 si zahrála v krátkometrážním filmu ze sportovního prostředí THE DUEL a v roce 2009 po boku Michaela Madsena v akčním sci-fi ROAD RIDERS a v menší roli ve filmu POOL BOY a ve větší roli se objeví i v připravované komedii THE GENTLEMAM.

Monica má ráda úspěšně a tvrdě pracující muže a nesnáší "tvrďáky". Ze zpěvaček má ráda Celine Dion nebo Whitney Houston. Sama zkouší i zpěv.

Martin "masw" Swider

Herečka

Filmy
2014

Water Wars

2011

Americké léto

2009

Gentleman, The

2007

Gentleman, The

Krátkometrážní
2006

Duel, The

Host

Pořady
2005

The Girls Next Door

Reklama

Reklama