foto

Rupert Wickham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dáma ve zlatém
2011 Whole Lotta Sole
2006 Černovous (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1998 Brylcreem Boys, The
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1994 Cesta (TV seriál)
Riskantní poslání (TV film)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)

Dokumentární

2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)
2003 Zabít Hitlera (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace