Reklama

Reklama

Marek Glas

Marek Glas

Biografie

Marek Glas je vášnivý hudebník, student informatiky a milovník videoher v jednom. Ve volném čase se věnuje tvoření voice-overů a voice-actingu pro online zpravodajský projekt NerdEngine, pro který občas tvoří i samotná videa.

Studoval střední školu v oboru Programování – odtud pochází jeho láska k počítačům. V té době již také studoval na základní umělecké škole svůj třetí nástroj, klarinet, který mu přirostl k srdci. Jeho první dva nástroje jsou zobcová flétna a elektrické klávesy, také se sám učí na kytaru. Střední školu úspěšně dokončil v roce 2020, umělecké studium již o něco dříve. Cesta hudebníka jako taková ovšem neskončila, od roku 2019 působil v zhruba 50členném big bandu a má za sebou mnoho úspěšných hudebních festivalů a akcí. Je milovníkem zpěvu a všech možných i nemožných pěveckých technik. Věnoval se taktéž studiu na vysoké škole v technickém oboru.

Tvoří i v online sféře, kde je velkým příznivcem kompetitivní hry „Valorant“, kterou streamuje příležitostně na známé platformě Twitch pod přezdívkou Caidorn. Pod stejným tvůrčím jménem také působí pro výše zmíněný NerdEngine, do kterého byl v roce 2021 přizván pro svůj charakteristický hlas, jako voice-actor a spolusprávce.

Elder "Vämpiriüs" Vampirius

Herec

Host

Pořady
2021

Nerd Engine

Střihač

Reklama

Reklama