foto

Anna Hamilton Phelan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2009 Amelia
1999 Narušení
1996 Láska a válka
1988 Gorily v mlze
1987 Into the Homeland (TV film)
1985 Maska

Herecká filmografie

1985 Maska

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace