Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Interstellar (2014) 

V tomto filmu není vůbec důležité pochopit, jak to s tou gravitací a teorií relativity vlastně je. Důležité je vcítit se do hlavního hrdiny a užít si vesmírnou jízdu v kombinaci s dokonalou hudbou. Matthew McConaughey je brilantní, hudba Hanse Zimmera dechberoucí. Pro mě je to jeden z nejlepších sci-fi počinů, které jsem kdy viděla.

plakát

Goyovy přízraky (2006) 

Ze začátku to vypadalo, že by mě tento film zaujal i přes to, že to není zrovna můj šálek čaje. A taky že zaujal, ale jen do doby, než se objevil nápis "o 15 let později"... První polovina se mi líbila moc a Natalie Portman je skvělá. Možná tomuto filmu přijdu při dalším shlédnutí na chuť..

plakát

Aeon Flux (2005) 

Charlize je tahounem filmu a snad taky jediný důvod, proč se na Aeon Flux mrknout. Ještě by za zmínku stála vizuální stránka a modifikovaná žena se čtyřmi rukami :o)

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Mně se to vcelku líbilo, i když akce tam mohlo být víc, občas mi totiž přišlo, že jsou tam zbytečně hluchá místa.

plakát

Černočerná tma (2000) 

Tak jak Vin Diesela nemusím v jakémkoliv jiném filmu, tak tady byl fakt dobrý a Radha Mitchell byla potěšením pro oko. Ze začátku efektní hry se světlem a pak naprostá tma, mezi tím několik dobrých dialogů, dobrých hereckých výkonů, super efektů a spoustou krvežíznivých příšerek.. Prostě béčková bomba!

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Shutter Island jsem si parádně vychutnávala od začátku až do konce. Tohle je typ filmu, ve kterým z poloviny víte jak asi dopadne už ze začátku, ale stejně vás ke konci překvapí a možná je vše jinak, než jste předpokládali..Baví mě sledovat šílenství :o)

plakát

Cesta (2009) 

Postapokalyptické filmy já můžu. Všude samá špína, všechno zahalený v khaki fraku, snaha najít jídlo a hlavně se udržet naživu. Sice se to neskutečně táhlo, ale mělo to svý kouzlo..

plakát

Případ číslo 39 (2009) 

Nebylo to nejhorší, dalo se to dokoukat do konce a taky mi párkrát přeběhl mráz po zádech, ale to je tak vše. Renée vypadala spíše komicky než vystrašeně. Nemůžu si pomoct, ale budu ji mít vždycky zafixovanou jako praštěnou Bridget Jonesovou a v jiné roli mi bude spíše překážet. Ale démonická holčička Lilith se povedla..

plakát

Rybí dítě (2009) 

Pro mě to byla opravdu skvělá podívaná. Nečekala jsem, že mě to až tak zaujme. Příběh, příjemné herecké obsazení a celková atmosféra mě dostala. Tohle je jeden z těch filmů, na které se s radostí podívám i několikrát po sobě..

plakát

Ve skladišti (2008) 

Docela mě to překvapilo, čekala jsem, že to bude úplná s.ačka a ono se to dalo dokoukat do konce a ani mě nemrzela časová investice, kterou jsem do toho filmu vložila..