Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Recenze (5)

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Už jen první pohled na tlustého pandu a řekla jsem si "to ne!", ale postupem děje, jsem začala chápat, proč tlustý panda Po. Kung-fu scény v podání pandy červené, lvice (která byla naprosto dokonalá), jeřába, kudlanky a kobry a samozřejmě Pandy, byly nápadité, dokonalé a hlavně originální. Děj byl ze začátku obyčejný a pomalu nabíral obrátky. Tygr Tai Lung byl mým favoritem a souboj mezi ním a Pandou jsem si užívala jako nikdy jindy.

plakát

Resident Evil (2002) 

Jako jedna z fanynek počítačové hry "Resident evil" jsem ráda, že to dopadlo, tak jak to dopadlo. Samozřejmě nikdy se nepovede, tak populární hru natočit dokonale, ale tady se to povedlo. Milla Jovovich v červených šatech a kožené bundičce tomu dává šťávu a odhodlání. Akční scéna jako například v "jídelně B" byla sice hodně hlasitá, ale akce se moc nekonala, takže proto tři hvězdičky.

plakát

Kruh (2002) 

Kruh, první co mě napadlo, že to bude hrozné, ale jakmile jsem zasedla k obrazovce, otrhla jsem je, jen když jsem se chtěla otočit, jestli za mnou někdo nestojí. Nějaké scény byly opravdu nechutné a nebo tak "lekací", že se divím, že jsem do koberce neudělala ďolíček z toho všeho poskakování a lekání. Nevím sice jak to popsat, u obyčejných hororů jsem se schovávala pod peřinu, ale tenhle druh hororu byl sice stejně děsiví, ale neměla jsem pocit "schovávání pod deku". Proto dávám čtyři hvězdičky.

plakát

Hostitel (2013) 

Ty kdo knížku četli, jako jsem já. Byla jsem příjemně překvapená, že to zvládly. Boj mezi Melanie a Poutnicí (Wandou) byl podle mého, parádní. Balá jsem se, že to bude moc děj rušit, jak se budou hádat, ale nepřišlo mi to. Jak už pro mě byla knížka ze začátku nudná, u filmu to bylo to samé. Prvních asi 20 minut jsem se nudila, ale jakmile, se dostane k lidem, začíná to být lepší a lepší. Proto dávám 4 hvězdičky, za efekty a hlavně za hudbu, která tomu všemu dodávala, to pravé ořechové.

plakát

Babovřesky (2013) 

Všichni tento poslední snímek Trošky odpískali, ale já osobně si myslím, že je to úplně jasná "Troškovina". Babky, které pokaždé komentovali vše, někdy trapně, někdy přímo geniální hlášky. Ano možná byly nedostatky jako moc zrychlených záběrů, nebo moc kýčů, ale i tak na film se dalo koukat, takže dávám tři hvězdičku. Už jenom proto, že Trošku mám ráda.