Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller
  • Krimi

Poslední recenze (4)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tolkienův Hobit a Pán prstenů má tu výhodu, že by se dal natočit film o každé kapitole a vždycky bude skvělý, pokud ho odvykládá dobrý vypravěč a to Jackson bezesporu je. Nečtěte komentáře Civala a ostatních novinářů, pro vás to je zábava, ne práce. Názor si udělá stejně každý sám a je zbytečný si film kazit, tím že se budete soustředit na malichernosti. Hobit funguje přesně jak má, není v něm nic navíc. A ta první hodina, o které se často píše? Já se teda bavil. Až za pár let uvidíte všech šest filmů postupně, tak všechno bude zapadat tam kam má. Někdo si oblibí jeden díl, druhý zase jiný. Běžte na film bez předsudků, určitě si to zaslouží a budete nadšení. Velký příslib do dalšího pokračování.

plakát

Peklo s princeznou (2009) 

Přesto, že jsem viděl v poslední době plno dobrých filmů, tak jsem se rozhodl okomentovat tohle. Asi protože jsem shlédl v poslední době víc českých pohádek než bych chtěl. Hudba je otravná, příběh je o ničem, herci jsou slaboučcí. Marně vzpomínám když Trávníček v popelce řekl: ,, já se ženit nebudu". Tady Mádl nic nepodepsal, tak se nežení. Je to smutný, jak hluboko jsme se propadli. Naplácat všechno dohromady, hodinu a půl šaškovat, hlavně ať je to hotový a do kina s tím, taková bída je to s českými filmy. Dokud se k tomu někdo nepostaví vážně s jasnou vizí, příběh nepromyslí do posledního detailu, herci nezačnou svými rolemi žít, tak to lepší nebude. Přijde mi to, jako by si dělali srandu sami ze sebe, z filmu (či pohádky) i z nás. Česká tvorba posledních let je otřesná (až na pár světlých vyjímek, ale je jich hodně málo) . Každou chvíli čekám, že si snad během filmu někdo zatelefonuje, na chvíli se přestane hrát a pak se pojede dál. Tohle je přesně ten důvod, proč už několik let nechodím do kina na české filmy. Prostě to za ty peníze nestojí. Zajímalo by mě, jak si na sebe takový škvár vydělá, jestli to někdo z vás ví, tak mi napište zprávu. Jedna hvězdička za jednu větu, která mně zvedla koutky. No a já se jdu dodívat za mou milovanou na druhou polovinu, jakmile to skončí, tak to nechám buď na jedné nebo dám odpad. Loučím se.

plakát

Gran Torino (2008) 

Clint Eastwood si film sám produkuje, režíruje, dá si hlavní roli a na konec si ještě zazpívá písničku. No je obdivuhodné, jak je ve svém věku ještě agilní. Film byl sice čitelný od začátku do konce, herec Thaa byl dost špatný (u všech replik vypadal, že se každou chvílí rozesměje), ale ve výsledku film o starém válečném veteránovi sedícím na verandě s americkou vlajkou v asijské čtvrti, tak nějak hezky plyne a má duši. Vyjma Million Dollar Baby asi Eastwoodův nejlepší režijní počin.

Poslední hodnocení (206)

Peklo s princeznou (2009)

28.04.2011

Gran Torino (2008)

26.02.2009

Black Books (2000) (seriál)

26.02.2009

Ajťáci (2006) (seriál)

26.02.2009

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

06.02.2009

Ples příšer (2001)

05.02.2009

Čelisti (1975)

22.01.2009

Jurský park (1993)

22.01.2009

Vetřelec ³ (1992)

22.01.2009

Reklama