Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené filmy (3)

Tady hlídám já

Tady hlídám já (2012)

Negativa: POMALÝ STŘIH,syntetická muzika,podivná animace motýlů, asi by to mělo být kratší Čekal jsem psa, kterému dají do "pusy" žvýkačku a bude mluvit na outistickou holčičku. V prvních deseti minutách filmu jsem se zasmál Ester Kočkové a pak jsem si říkal, že půjdu domů z kina. Pak se to ale rozjelo.Dialogy i monology psa skvělé! Vyznění filmu naprosto skvělé. Vadila mi opatrná kamera. Ta by dala filmu daleko větší "drive". Příběh byl samozřejmě předvídatelný. Kdo ale nepůjde s dětmi na tenhle film, udělá chybu. Dospělý si oddechne, dítě se pobaví, překvapí, napne a pak uvolní. Pro pubescenty to není. Dospělí, i ten který není právě naladěný na "Vetřelce" si i pobrečí.Kdo má rád české filmy, koukejte kde to dávají nebo si kupte DVD. Skvělá Veronika Divišová! Jen bacha na to, že pokud ještě není u vás doma pes, tak ho bude vaše dítě asi chtít.To si myslím. Pozitiva: Naprosto pohodový film, krásný pes, skvělé herecké výkony, dobrá výprava, milý film, radost vidět vztah dítěte a psa

Andílek na nervy

Andílek na nervy (2015)

Právě jsem se dozvěděl, že tenhle námi zatracovaný film dostal dvě z hlavních cen na "Festivalu Oty Hofmana". Psali to v "Metro" a v "Karlovarských novinách". Nutí mě to k zamyšlení se nad tím, proč se tomuhle filmu na našich stránkách nedaří získat třeba nějaké to procento navíc. Já mám rád komedie a dlouho jsem neviděl podobně dobrou z cz produkce. Proto jsem přidal jednu hvězdu navíc.Tvůrci se evidentně prali s rozpočtem, režisér se pral se scénářem,herci si ale přesto nedělali co chtěli, drží to pohromadě a není to plagiát. Souhlasím se všemi, kteří napsali, že podobných témat zde již bylo mnoho. Ale takhle vkusně zpracovaných ne.Přestože režisérem byl Juraj Šajmovič a pod kamerou jsou ve filmu podepsáni hned dva absolventi FAMU, mohlo to být obrazově nápaditější.Já jsem se ale dojímal i bavil a do budoucna vidím KONEČNĚ v Šajmovičích někoho jako nástupce a zástupce kvalitních rodinných komedií.Snad ten náš nářez tahle parta vydrží. Koneckonců ani ten jejich předešlý celovečerní debut "Tady hlídám já" vůbec nebyl špatný. A teď kritika! Proboha co to byl za plakát? Režisére, producente, distributore , "drbejte si hlavu! Kdo má sakra poznat na co jde do kina?Téměř jste i mě, vašeho fandu odradili. Vezměte si příklad z Marie Poledňákové. Filmy už vám docela jdou, ale tohle byl teda Bolywood! Příště jinak! Uvědomte si, že i my nemůžeme vidět všechno a tímhle nás opravdu do kina nepřilákáte. To se raději podepište.

Komici s.r.o. The Tour

Komici s.r.o. The Tour (2016)

Víte co? Nestydím se za to, že jsem fanouškem Komiků. Jenže tohle, to co jsem viděl včera na slavnostní preniéře, na kterou jsem se po velkých peripetiích dostal trochu předčilo má očekávání. Oni si totiž v tom filmu dokázali ze sebe udělat srandu na druhou. Prostě ze sebe. Udělali možná co chtěli nebo to chtěl režisér. Každopádně jsem se chechtal od začátku do konce. Některé hlášky si i pamatuji, ale nebudu vás jimi zásobovat. Podívejte se na ten film a zjistíte, že to je asi styl novodobě podávané komedie. Zpracování je svižné a dynamické, takže si ani nevšimnete drobností odchylujících se od komediálních blockboosterů. Tohle je prostě "Muž na měsíci" ale v našem Českém podání.Podpořme prosím tento film. Není ani Český, ani Americký! Je to prostě dobrá komedie s vůní opravdovosti.