Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Animovaný
  • Hudební
  • Mysteriózní

Recenze (31)

plakát

Madonna: Justify My Love (1990) (hudební videoklip) 

Černobílé video zobrazující Madonnu přicházející do hotelového pokoje, aby uspokojila své sexuální fantazie. Jsou také zobrazeny scény sadomasochismu, voyeurismus a bisexualita.

plakát

Madonna: Vogue (1990) (hudební videoklip) 

Černobílé video oživující okouzlující vzhled starého Hollywoodu s muži v oblecích a Madonnou oblečenou v šatech. Zobrazuje také taneční formu nazvanou vogue. Vyobrazuje taky tanec zvaný Vogue.

plakát

Madonna: Dear Jessie (1989) (hudební videoklip) 

Animované video, ve kterém je Madonna vyobrazena jako kouzelná víla. Video bylo vydáno pouze mimo Spojené státy.

plakát

Madonna: Oh Father (1989) (hudební videoklip) 

Černobílé video zobrazující smrt mladé matky a bouřlivý vztah, který se objevuje mezi otcem a dcerou. O několik let později se Madonna jako dospělá dcera usmívá s otcem u ženského hrobu.

plakát

Madonna: Cherish (1989) (hudební videoklip) 

Černobílé video, ve kterém si Madonna hraje s mořskými muži a mořským dítětem. Nakonec se zamiluje do jednoho mořského muže.

plakát

Madonna: Express Yourself (1989) (hudební videoklip) 

Videoklip je inspirovaný filmem Metropolis, představující Madonnu jako vůdce společnosti a později jako okouzlující dámu a uvězněnou masochistku. Svalnatí muži se chovají jako její dělníci. Nakonec si Madonna vybrala jednoho na rande. Hudební videoklip "Express Yourself" bylo nejdražší video v době jeho vydání s výrobními náklady ve výši 5 milionů dolarů.

plakát

Madonna: Like a Prayer (1989) (hudební videoklip) 

Video zobrazuje Madonnu jako svědka interraciální vraždy a chodí se modlit do kostela. Různé scény jako Madonna líbající černého světce, stigmata, tanec před hořícími kříži jsou ukázany. Nakonec pomáhá osvobodit muže, který je falešně obviněn z vraždy.

plakát

Madonna: Who's That Girl (1987) (hudební videoklip) 

Ve videoklipu Madonna je oblečená ve španělském stylu jako mladá dáma a hledá poklad. Videoklip zahrnuje scény z filmu ''Who's That Girl''.